Ľubomír Hudačko Regióny

Prešovskí hudobníci, herec aj náčelník mestských policajtov: Prezradili nám, ako trávia Vianoce

Vianoce sú tu, pre mnohých najkrajšie sviatky v roku prinášajú do rodín pohodu a pokoj. Ako tieto dni trávia osobnosti Prešova? Pozrite, čo zo svojho súkromia prezradili líder kapely Heľenine oči Martin Mihalčín, speváčka Janais, náčelník Mestskej polície Ján Andrejko a herec a spevák Filip Lenárth.

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí hudobníci, herec aj náčelník mestských policajtov: Prezradili nám, ako trávia Vianoce
Zdroj: Dnes24.sk

Ako vníma Vianoce prezradil aj líder kapely Heľenine oči Martin Mihalčín. „Atmosféra Vianoc má v sebe čosi čarovné, ale hlavne je to čas, ktorý trávime so svojimi rodinami a blízkymi. Tie darčeky prichádzajú na rad vždy až v posledný novembrový týždeň. V decembri máme 18 koncertov a potom sa to už totiž fakt nestihne,“ smeje sa Martin.

Prešovská speváčka Janais trávi najkrajšie obdobie v roku aj na cestách. „Keďže pochádzam od Prešova, manžel z Banskej Bystrice a žijeme v Bratislave, Vianoce sú pre nás už každoročne kočovné. Preto som nahrala tento rok Vianočný album, nech máme na cestách čo počúvať. No odkedy sa nám narodilo druhé dieťa, rozhodli sme sa na Štedrý večer zostávať u nás doma, len my štyria. Má to pre nás obrovské čaro. Cestujeme tradične až 25. decembra,“ hovorí Janais.

Na najkrajšie sviatky v roku sa teší aj náčelník Mestskej polície v Prešove Ján Andrejko. „Som rád, keď sú sviatky, nielen tie vianočné. Strávim ich v Prešove a najšťastnejší som vtedy, keď sme všetci spolu a keď tie chvíle môžem tráviť v rodinnom kruhu mojich najbližších. Keď sa spolu zabávame a spomíname na rôzne veci. Mám rád aj prípravu vianočných jedál, sám spravím kapustnicu a bobaľky. To je pre mňa dobrý pocit a strašne sa teším, keď si budem môcť v krbe zakúriť drevom. Teším sa aj na československé rozprávky, ktoré sa dajú pozerať stále,“ prezradil pre náš web Prešov 24.

Ako vníma Vianoce nám prezradil aj herec a spevák Filip Lenárth. „Vianoce sú super. Rodina, pohoda, jedlo, popoluška. S darčekmi mám vždy problém, nikdy neviem čo mám komu kúpiť a nechávam to na poslednú chvíľu. Cez sviatky cestujem aj do Martina, oddýchnuť si od pracovného nasadenia. To je tá výhoda, martinskej rodine kupujem darčeky v 70% zľavách,“ hovorí so smiechom herec DJZ a spevák kapely Free Voices.

Môže vás zaujímať:

Primátorka Turčanová na mikulášskej nádielke v Prešove: Odhalila, ako rafinovane to mala na svoje deti vymyslené!

Už vám padli do očí? Na trhoch v Prešove môžete navštíviť najžiarivejší i najštipľavej­ší stánok

Vianočná výzdoba sa tento rok v centre Prešova rozšíri: Kde všade nás bude tešiť svetielkujúca nádhera?

foto: Tomáš Motýľ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM