Monika Hanigovská Futbal

Spartak ostro reagoval na informácie v médiách: Takto sa vyjadril k získanému titulu!

Spartak Trnava reagoval na informácie o megaškandále o údajných úplatkoch a pochybne získanému titulu. Klub chce urobiť všetky právne kroky voči tým osobám, ktoré o ňom šíria takéto informácie.

Ilustračný obrázok k článku Spartak ostro reagoval na informácie v médiách: Takto sa vyjadril k získanému titulu!
Zdroj: TASR

Spartak oficiálne vyjadril stanovisko k článku s názvom „MEGAŠKANDÁL v slovenskom futbale: Polícia odhalila úplatky v prvej lige, Trnava získala titul pochybe,“ ktorý vyšiel v pondelok popoludní (4.júna) na portáli topky.sk.

„V prvom rade chceme zdôrazniť, že akékoľvek spájania s možnou korupciou a spomínaným údajným prípadom tvrdo odmietame a odsudzujeme. Spartak Trnava získal v sezóne 2017/2018 titul absolútne čestne a korektne. Bez akýchkoľvek možných vedľajších vplyvov ako uvádza portál topky.sk,“ informuje Spartak Trnava na svojom webe.

Obviňovanie odmietajú

Od megaškandálu sa Spartak jednoznačne dištancuje. „Nikto z klubu FC Spartak Trnava či jeho blízkeho prostredia nemal nikdy nič spoločné s akoukoľvek formou ovplyvňovania výsledkov a zápasov. Klub takéto obviňovania tvrdo odmieta a dištancuje sa od nich. Nie je nám známe, že by takýto možný prípad polícia, resp. NAKA vyšetrovala a ani nás to nezaujíma,“ ohlasuje trnavský klub.

„V čase, keď si po 45 rokoch užívame zisk majstrovského titulu, to vnímame ako vykonštruovaný škandál,“ dodáva klub Spartak Trnava.

„Môže ísť o zbabelé útoky. V neposlednom rade pokus o hru možných ďalších osôb z futbalového prostredia, do ktorej sa nenecháme zatiahnuť. Klub urobí všetky právne kroky voči tým osobám, ktoré o Spartaku Trnava šíria takéto nepravdy," prezrádza ďalej Spartak.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM