Marek Vatraľ Kultúra

Trenčiansky majáles vylákal do ulíc stovky ľudí: Atmosféra slávnosti na FOTKÁCH

Tradičné májové slávnosti sprevádzal aj bohatý kultúrny program. Pozrite si zábery fotografa Juraja Majerského, ktorý na podobných podujatiach nemôže chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Trenčiansky majáles vylákal do ulíc stovky ľudí: Atmosféra slávnosti na FOTKÁCH
135
Galéria
Zdroj: Juraj Majerský

Pekný slnečný prvomájový deň vylákal na Mierové námestie v Trenčíne stovky zvedavých návštevníkov. Súčasťou obľúbeného Trenčianskeho majálesu s bohatým kultúrnym programom boli aj tradičné farmárske trhy plné chutných dobrôt.

Ako už je v Trenčíne zvykom, jarné slávnosti odštartovalo v predvečer majálesu slávnostné zdobenie mája sprevádzané kultúrnym programom. Zábava však pokračovala vo veľkom štýle aj na druhý deň. Podľa oficiálnej facebookovej stránky Trenčína bolo námestie plné ľudí.

Súčasťou podujatia jarných slávností boli nielen folklórne vystúpenia rôznych súborov, ale aj detské divadlo či koncerty známych slovenských skupín ako sú Hudba z Marsu a Le Payaco, ktoré v podvečerných hodinách zabávali celé námestie.

Pozrite si aj fotogalériu Trenčianskeho majálesu fotografa Juraja Majerského, ktorý už niekoľko rokov spolupracuje s oddelením kultúry mesta Trenčín.

Trenčiansky majáles 2019 objektívom fotografa Juraja Majerského
135
Galéria
Zdroj: Juraj Majerský

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM