Barbara Dallosová Rôzne

Zavesil to na facebook, komentáre sa začali len tak sypať: Nájdete na fotke plnej rockerov žiarskeho poslanca? :)

Dušu rockera nezaprie. Žiarsky mestský poslanec zavesil na sociálnu sieť fotku, ktorá okamžite vyvolala ohlasy. Aj keď na prvý pohľad by ste ho na nej možno nespoznali...

Ilustračný obrázok k článku Zavesil to na facebook, komentáre sa začali len tak sypať: Nájdete na fotke plnej rockerov žiarskeho poslanca? :)
Zdroj: Dnes24.sk

,,Žeby vďaka mne je Kabát tak populárny?" žartuje v popise k fotke podnikateľ a dlhoročný žiarsky poslanec Dušan Bosák. Pod príspevkom hneď začali pribúdať zdvihnuté palce a množstvo komentárov.

Viac než dvadsaťročie starý záber, ktorý zavesil na facebook, zachytáva moment z koncertu legendárnej českej kapely Kabát. Medzi dlhovlasými rockermi v kožených bundách stojí aj samotný Bosák. Ako hovorí, k fanúšikom Kabátu patrí dodnes, v období, keď vznikla fotografia, to ale ešte megahviezdy neboli.

,,Bolo to fotené v roku 1991 v bratis­lavskom PKO. Ja som vtedy v Bratislave študoval a všetky koncerty, ktoré sa vtedy dali, som absolvoval. Oni mali vtedy turné, vydali prvý album, ešte vtedy neboli takými legendami, boli to obyčajní chalani," vysvetľuje Bosák.

Na fakt, že na fotke ho mnohí chvíľu hľadajú pohľadom, reagoval poslanec s nadhľadom: ,,Nuž, tie vlasy sú už preč (smiech)." Ako objasnil zvedavcom v komentároch, jeho o niečo mladšie ja stojí vedľa Pepu Vojteka a cez ruky má prehodenú bundu.

Foto: súkr. archív D.Bosáka

Našli by ste na fotke plnej rockerov žiarskeho mestského poslanca? :)
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM