Zo Slovenska

Beh, brušáky aj hrazda: Poďte si vyskúšať, či by ste zvládli policajné SKÚŠKY

Chceli by ste zistiť, či by ste zvládli skúšky na vstup k polícii? Budete mať skvelú príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Beh, brušáky aj hrazda: Poďte si vyskúšať, či by ste zvládli policajné SKÚŠKY
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky , Unsplash.com

Policajný zbor sa snaží zlákať nové tváre. Pokiaľ by ste chceli „Pomáhať a chrániť“, máte jedinečnú príležitosť. Prijímacích skúšok sa netreba báť. Vyskúšať si ich môžete aj nanečisto.

Príležitosť pre záujemcov

Ako to? Policajný zbor totiž pripravil možnosť absolvovať workshop, na ktorom si záujemcovia vyskúšajú policajné skúšky.

„Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave pripravuje workshop, v rámci ktorého si môžu záujemcovia o prácu v radoch polície v Bratislavskom kraji vyskúšať fyzické previerky,“ informuje polícia v udalosti na sociálnej sieti.

Čo vás čaká?

Počas fyzických testov si vyskúšate zhyby na hrazde, sed – ľah, beh na 100 m, dvanásť minútový beh ako aj skok do diaľky z miesta a plávanie.

„To znamená presne tie disciplíny, ktoré musia absolvovať všetci Tí, ktorí sa chcú stať príslušníkmi Policajného zboru,“ dodávajú muži zákona.

Preveria aj slovenčinu

Súčasťou workshopu aj test zo slovenského jazyka. „Tento workshop má výhodu – ak ho úspešne absolvujete, budete mať splnené dve časti celkového prijímacieho konania,“ dodáva polícia.

Workshop sa uskutoční 24. októbra v priestoroch Strednej odbornej školy Policajného zboru v Pezinku od 8.30 hodiny. Podmienkou je vek minimálne 18 rokov a ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM