Zo Slovenska

Boris Kollár o Dankovej nehode: Nemôžem to tvrdiť, čo si ale myslím? Že bol NALIATY ako čík!

Na video z Dankovej nehody Slovensko stále márne čaká. Boris Kollár v otvorenom rozhovore prezradil, čo si myslí o tomto incidente.

Ilustračný obrázok k článku Boris Kollár o Dankovej nehode: Nemôžem to tvrdiť, čo si ale myslím? Že bol NALIATY ako čík!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian , Youtube.com/Oski Barami , Pixabay.com

Zdá sa, že bývalý predseda Národnej rady Slovenskej republiky má teraz o niečo viac času ako to bolo po minulé roky, keď šéfoval parlamentu. V ostatných dňoch poskytol Boris Kollár (58) viacero rozhovorov a objavil sa aj v podcaste S nami na youtubovom kanáli Oskar Barami.

Išiel by bojovať?

Ide o podcast dvoch mladíkov, možno aj to je dôvod, prečo bol rozhovor trochu iný, ako býva v prípade politických hostí zvykom. Okrem iného im Kollár vysvetľoval fungovanie biznisu v 90-tych rokoch, kedy za podnikateľmi chodili rôzni výpalníci.

A odpovedal napríklad aj na otázku, čo by išiel bojovať, ak by náhodou nastal vojnový stav. „Keby nastal vojnový stav a mal by som chrániť svoju rodinu, tak by som išiel,“ uviedol Kollár.

„A keby ste boli v nejakom pluku pod kapitánom Dankom?“ bezprostredne zareagoval jeden z moderátorskej dvojice, pričom narážal na aktuálneho podpredseda Národnej rady.

„Dezertoval by som,“ pobavili reakciou sám seba aj moderátorov šéf mimoparlamentnej strany Sme rodina.

Neslávne slávna nehoda

Keď už bola reč pri Andrejovi Dankovi, Kollár dostal otázku aj na nehodu, pri ktorej Andrej Danko zdemoloval semafor. Z miesta incidentu odišiel a fúkal až po 15 hodinách, pričom výsledok bol negatívny.

Myslí si Kollár, že bol Dankov čase nehody opitý? „Nemôžem to tvrdiť, pretože som tam nebol,“ odvetil najprv známy multiotecko. „A čo si myslíte?“ nedali sa odbiť moderátori.

„Čo si myslím? Že bol naliaty ako čík. Nabúrate inak semafor? Nemôžem to ale tvrdiť, keďže som ho nevidel pri pití, nedal som mu fúkať, platí prezumpcia neviny, to treba rešpektovať. Keď ste sa pýtali na môj názor, tak triezvy nenabúrate,“ zareagoval Kollár.

Za videom sa čaká

K nehode Andreja Danka došlo v noci z 11. na 12. januára 2024. Danko tvrdí, že pred jazdou nepil žiaden alkohol. Z incidentu existujú kamerové záznamy. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) avizoval ich zverejnenie.

Aj keď už je to vyše mesiaca a pol, verejnosť dodnes zábery z nehody nevidela. Podľa posledných vyjadrení Eštoka k tejto téme sa tak má stať po ukončení vyšetrovania.

Foto: ilustračné / archív

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM