Magazín Lifestyle

Chcete sa odsťahovať zo Slovenska? NAJLEPŠIE mesto pre život podľa znamenia zverokruhu

Chystáte sa zamávať Slovensku alebo podvedome túžite po zmene? Astrológovia priradili ku každému znameniu najideálnejšie mesto pre život. Pozrite sa, ktoré je to vaše.

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa odsťahovať zo Slovenska? NAJLEPŠIE mesto pre život podľa znamenia zverokruhu
Zdroj: pixabay.com

Rozmýšľali ste nad tým, že by ste sa zbalili a skúsili šťastie v inej krajine? Ak ste si odpovedali „áno“, skúste sa pozrieť na to, čo hovoria hviezdy. Astrológovia totiž veria, že každé znamenie zverokruhu má ideálne miesto či miesto na život.

1) BARAN

Baran je energický človek, plný energie, nadšenia, zvedavosti a pozitívneho naladenia, a preto by mal v prípade životnej zmeny vycestovať do španielskej Barcelony.

„Toto mesto je absolútnym semeniskom kreativity a vždy je tu veľa vzrušenia a dobrodružstva. Ak ste oddaným lovcom snov, nikdy sa nebojte, Barcelona je centrom inovácií s prosperujúcou kultúrou startupov a prosperujúcim technologickým priemyslom,“ odporúča Collective World. V meste architektúry sa nestratíte, je pravdepodobné, že vám čoskoro prirastie k srdcu.

2) BÝK

Konzervatívnemu a pôžitkárskemu Býkovi najviac ulahodí Švajčiarsko. Jeho potreby uspokojí v meste Zürich. Druhé znamenie zverokruhu totiž ocení tamojšiu stabilitu a pohodlie: „Toto malebné mesto je plné prírodných krás, ktoré si budete môcť vychutnať vlastným tempom v pokojných a tichých uliciach.“ Zürich však toho ponúka oveľa viac a zavďačí sa každému milovníkovi kultúrnych a spoločenských aktivít.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM