Rastislav Búgel Lifestyle

Dajte zbohom hviezdam a stromčekom! Takéto ŠIALENÉ formičky na medovníky ste ešte nevideli

Pozrite si výber najdivnejších formičiek na vykrajovanie medovníkov. Niektoré sú tak šialené, že by mali byť v predaji až od 18 rokov!

Ilustračný obrázok k článku Dajte zbohom hviezdam a stromčekom! Takéto ŠIALENÉ formičky na medovníky ste ešte nevideli
11
Galéria

Zdajú sa vám medovníkové srdiečka, hviezdičky a stromčeky príliš obyčajné? V internetových obchodoch nájdete formičky od výmyslu sveta. Aj nezvyčajné a niekedy aj poriadne pritiahnuté za vlasy.

Prehľadali sme najväčšie čínske internetové obchody a našli sme formičky na vykrajovanie medovníkov, s ktorými už vaše sviatky nebudú nikdy ako predtým. Pozrite si výber toho najdivnejšieho, čo vychádza z čínskych fabrík.

Všetky “vykrajovátka” vás budú stáť maximálne niekoľko desiatok centov a už počas budúcoročných Vianoc môžete rodine a priateľom pripraviť obrovské veselé prekvapenie. Začneme zľahka a postupne sa dostaneme k skutočným šialenostiam.

Potešia staviteľov aj hasičov

Ako prvé si predstavíme nevinné formičky na medovníky. Za pár centov môžete deťom pripraviť nezabudnuteľné vianoce, ktoré spríjemnia obľúbené dobroty v tvare bagra, domiešavača, hydrantu alebo požiarneho auta

Pre milovníkov animákov

Ak vás očarila animovaná rozprávka Lilo a Stitch z roku 2002, v našom výbere máme aj niečo pre vás. Uznávame, medovníkový mimozemšťan Stitch môže pôsobiť strašidelne, ale proti gustu…

Dinosaury trošku inak

Medovník v tvare dinosaura môže byť príjemným ovzláštnením vianočného stola. Tieto formičky však zašli o kúsok ďalej. Vytvoríte vďaka nim dinosaurie kostry.

Mačací…Čože?

Koho by nepotešil medovníček v tvare milej mačičky? Čínske obchody ponúkajú množstvo roztomilých formičiek, medzi ktorými však jedna vyčnieva. Má podobu mačacieho zadku!

Máte radšej psov?

A samozrejme, bokom nemôžu zostať ani milovníci psov…

Ďalej postupne pôjdeme do extrému. Ale pozor! Niektoré formičky sú poriadne „pikantné“!

Strašidelný medovníkový panáčik

Medzi formičkami na vykrajovanie medovníkov patrí podoba panáčika medzi klasiku. V čínskych e-shopoch však zašli o niečo ďalej a ponúkajú ich zombie verziu.

Začíname pritvrdzovať

Kým doteraz sme vám predstavili formičky, ktoré by sa s aspoň trochou fantázie dali považovať za “normálne”, teraz prichádzajú na rad totálne šialenosti. Ako inak si vysvetliť tieto, s pomocou ktorých vyčarujete medovníčky vo forme ľudských orgánov?

Vulgárne medovníčky

Hoci Vianoce považujeme za sviatky radosti a pokoja, ďalšie formičky na to príliš nevyzerajú. Majú totiť tvar vztýčeného prostredníka.

Ako u gynekológa

S blížiacim sa záverom nášho prehľadu najšialenejších formičiek na medovníky sa dostávame k čoraz väčším absurditám. Kúpiť si môžete napríklad aj doslova pomôcku na hodiny anatómie – prierez vnútornými ženskými pohlavnými orgánmi.

Tak toto veru nie je telocvik

Ďalšie “vykrajovátka” sú už určené iba pre dospelých. Zachytávajú totiž medovníkové postavičky vo vskutku chúlostivých polohách…

18+

A na záver azda to najšialenejšie, čo internet ponúka. Ide o takú šialenosť, až sme ju museli vycenzúrovať! Vaše vianočné pohostenie môže mať dokonca podobu penisov a vagín!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Aliexpress
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM