Webnoviny - Svet

DATALAN medzi najlepšími IBM partnermi

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 24. marca (WBN/PR) – Spoločnosť DATALAN získala ocenenie IBM Software partner roka 2009.

Aj tento rok spoločnosť IBM Slovensko vyhodnocovala najlepších obchodných partnerov v Slovenskej republike. Za vynikajúce obchodné výsledky získal DATALAN druhú priečku v kategórii Software partner roka 2009. Ocenenie sa udeľuje za tržby z predaja licencií softvérových produktov IBM a potvrdzuje pozíciu DATALANu ako významného poskytovateľa riešení na správu dokumentov, informácií a riadenie procesov.

Cieľom spoločnosti DATALAN je poskytovať svojim zákazníkom biznis riešenia, ktoré im pomáhajú zvyšovať konkurencieschop­nosť. Nedávno preto DATALAN priniesol na trh skupinu produktov BRISK určených na efektívnu správu firemných dokumentov s mimoriadne silným a širokým funkčným vybavením pri minimálnych obstarávacích investíciách.

Bližšie informácie o spoločnosti a jej produktoch: www.datalan.sk.

O spoločnosti DATALAN, a. s.

DATALAN, a. s., je popredným slovenským poskytovateľom inovatívnych biznis riešení a IT služieb, outsourcingu IT a konzultácií. Kľúčové riešenia poskytované spoločnosťou sú Správa dokumentov a informácií, Riadenie procesov a spolupráca a Optimalizácia IT infraštruktúry. Cieľom spoločnosti DATALAN je poskytovať zákazníkom kvalitné služby a riešenia tak, aby maximálne efektívne napĺňali požiadavky klientov a pomáhali im zlepšovať ich biznis aktivity.

Spoločnosť DATALAN pôsobí na slovenskom IT trhu od roku 1990 a je držiteľom certifikátu systému manažérstva kvality podľa európskej normy ISO 9001:2000, systému environmentálneho manažérstva EN ISO 14001:2004 a systému manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci OHSAS 18001. Jej klientmi sú spoločnosti z oblasti telekomunikácií, priemyslu, finančné inštitúcie a organizácie verejného sektora. V roku 2007 sfúzovala so spoločnosťou Ability Development SK, čím vznikla jedna z najväčších IT spoločností na slovenskom trhu s obratom presahujúcim 33,194 milióna EUR (1 miliardu Sk). Akvizíciou spoločnosti Euroaltis sa spoločnosť DATALAN stala jedným z najväčších a najskúsenejších dodávateľov riešení pre samosprávu, ktoré poskytuje pod názvom DATALAN Digitálne mesto.

Kontakt: Eva Medvecká riaditeľka Divízie marketing DATALAN, a. s. Tel.: 02 / 50257206 E-mail: eva_medvecka@datalan.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM