Krimi

Facebook zaplavili kondolencie a smútok: Mladý policajt Filip (†29) bol čerstvým otcom

Tragická udalosť z Masarykovej ulice hýbe Prešovom, v pondelok došlo k mimoriadne nezmyselnému činu. O život prišiel mladý otec.

Ilustračný obrázok k článku Facebook zaplavili kondolencie a smútok: Mladý policajt Filip (†29) bol čerstvým otcom
Zdroj: Dnes24.sk

Mladý policajt Filip (†29) zahynul v pondelok večer v Prešove po prestrelke s kolegom Martinom (33). Ten je syn primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej.

Na mieste malo podľa svedkov padnúť osem výstrelov.

Zosnulý Filip bol služobne zaradený ako referent oddelenia železničnej polície PZ v Prešove odboru železničnej polície KR PZ v Prešove, na konci marca by oslávil tridsiatku.

Na sociálnej sieti sa s ním rozlúčil aj Odborový zväz polície Slovenskej republiky, jeho nezmyselné úmrtie oplakávajú stovky ľudí, známych i neznámych.

Kamarát a kolega

„Tragický odchod prišiel nečakane počas výkonu štátnej služby. Bol to náš kamarát, kolega, odborár a jeho strata veľmi bolí. Filip, ďakujeme, že sme mohli s tebou pracovať a poznať ťa. Bolesť sa tíško hojí, no spomienka navždy zostáva. Česť tvojej pamiatke. Touto cestou vyjadrujeme úprimnú sústrasť priateľke, malej dcérke a pozostalej rodine,“ znie bolestivá kondolencia. Podľa našich informácií bol čerstvým otcom, jeho dcéra sa narodila len minulý rok.

Hl. foto: ilustračné

Dňa 14.03.2022 nás navždy opustil ppráp. Ing. Filip Suchár – Turek, služobne zaradený ako referent oddelenia železničnej...

Posted by Odborový zväz polície v Slovenskej republike on Tuesday, March 15, 2022

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM