ELA Magazín Lifestyle

FOTO: Jan sa chce čo najviac podobať na Barbie: Jeho neuveriteľná premena NEKONČÍ!

Žien, ktoré sa chcú čo najviac podobať výzorom na bábiku Barbie, je vo svete veľa. Rovnako aj mužov, ktorí si ako vzor vybrali imidž Kena. Avšak nájde sa aj muž, ktorý túži po tváričke blonďavej "panenky".

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Jan sa chce čo najviac podobať na Barbie: Jeho neuveriteľná premena NEKONČÍ!
14
Galéria

Jan Šimša (28) je v našich končinách najextravagantnejší muž, ktorý sa rozhodol pre radikálnu zmenu imidžu. Reč je o obyčajnom chlapcovi z Brna, ktorý kedysi predával elektroniku, venoval sa foteniu a živil sa ako umelec.

Ako bábika Barbie

Chalan, ktorého by ste v dave na ulici prehliadli, sa v roku 2018 rozhodol zmeniť svoj vzhľad a prvú plastickú operáciu podstúpil v Bratislave pred troma rokmi.

Dnes je z neho hviezda českého internetu. Aj keď jeho výzor bábiky Barbie, na ktorú sa chce podobať, môže mnohých zmiasť, on tvrdí, že nie je súčasťou LGBTI. Je vraj heterosexuálny chlap s vášňou pre plastické operácie. A práve vďaka nim našiel lásku svojho života v podobe krásnej Iránčanky.

Mladý Čech sa preslávil plastickými operáciami a rôznymi estetickými zákrokmi, ktorých podstúpil už desiatky. Za posledné dva roky sa čoraz viac približuje k svojej vysnívanej predstave: vyzerať ako živá bábika Bratz.

Začal plastickou úpravou pier, nasledovali prsia a nedávno absolvoval v Iráne sériu ďalších zákrokov. Tento rok ho čaká ešte minimálne úprava zadku. A rozhodne to nebude posledná úprava!

S premenou nekončí

"Začínam byť spokojný, ale zatiaľ som tak na 40 percentách toho, čo chcem,“ povedal najnovšie pre Extra.cz.

Svoju tvár zveril do rúk vychýreného plastického chirurga Farshida Mahboubirada z Iránu, ktorý sa špecializuje práve na "Barbie tváre“ a hlavne nosy. Pod nôž si k nemu ľahla aj slovenská modelka Lela Ceterová, manželka Karlosa Vémolu.

„Zoznámili sme sa po plastickej operácii, ktorú som pred časom podstúpil. Zamiloval som sa hneď, ako som ju uvidel vo dverách. Ona bola prvá, koho som uvidel, keď som vtedy vošiel do miestnosti. Bola to láska na prvý pohľad. Zamiloval som sa za sekundu, aj ja som ju vraj okamžite zaujal,“ s nadšením opisoval vlani svoju priateľku pre Extra.cz.

A ako potvrdil, blond kráske z Iránu jeho extravagantný výzor neprekáža. Párik dokonca už aj spolu býva.

Ako vyzerala Janova premena a ako vyzerá jeho vysnívaná predstava? Pozrite si v galérii.

Čech sa dal preoperovať na živú bábiku
14
Galéria
Zdroj: Instagram.com/bratzdoll___official
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM