Regióny Krimi Zo Slovenska

Foto: Obľúbenú rozhľadňu pod Kamzíkom "obdarili" vandali nechutnými čmáranicami

Pozitívne zmeny v meste zrejme netešia každého z nás. Niektorí jedinci majú stále potrebu ničiť veci, ktoré nám všetkým majú prinášať radosť.

Ilustračný obrázok k článku Foto: Obľúbenú rozhľadňu pod Kamzíkom "obdarili" vandali nechutnými čmáranicami
7
Galéria

Drevená rozhľadňa pod Kamzíkom poskytuje domácim aj turistom jeden z najkrajších pohľadov na Bratislavu a vodné dielo na Dunaji. Za krátky čas jej existencie sa už ale našli „dobráci“, ktorí mali potrebu označkovať si ju.

Nevkusné čmáranice

Rozhľadňa pod Kamzíkom ponúka vďaka vandalom okrem úžasného výhľadu na mesto aj smutný pohľad na čmáranice na najvyššom poschodí. Očividne, nie každého tešia pozitívne zmeny v meste a niekomu sa zdá byť úplne normálne počmárať nové lavičky, historické budovy či rozhľadne, ktoré slúžia nám všetkým.

Na Slovensku je pritom poškodzovanie cudzej veci postriekaním, pomaľovaním či popísaním farbou alebo inou látkou trestné a osobe usvedčenej z tohto činu hrozí odňatie slobody až na jeden rok alebo finančná pokuta!

Výstavba turistickej rozhľadne bola súčasťou projektu Milión pre Bratislavu. Verejnosti bola sprístupnená v septembri 2016 a okamžite sa stala vyhľadávanou atrakciou. Rozhľadňa z červeného smreku je vysoká 15 metrov a je postavená v nadmorskej výške 380 metrov.

Čmáranice na rozhľadni pod Kamzíkom
7
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM