Krimi

FOTO z HROZIVEJ nehody prevráteného autobusu: Deväť zranených vrátané detí, úsek je neprejazdný

Hasiči i záchranári aktuálne zasahujú pri obci Dargov v okrese Trebišov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z HROZIVEJ nehody prevráteného autobusu: Deväť zranených vrátané detí, úsek je neprejazdný
6
Galéria
Zdroj: HaZZ

Prevrátil sa tam autobus z Ukrajiny s 53 cestujúcimi a dvoma vodičmi. Pre TASR to uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach.

„Na mieste zasahujú ôsmi hasiči so štyrmi kusmi techniky,“ povedal operačný dôstojník.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) Slovenskej republiky na sociálnej sieti priblížilo, že zranení cestujúci sú pri vedomí a prevažne so zraneniami hlavy a končatín.

Podľa hovorkyne OSZZS Petry Klimešovej situácia na mieste sa vyvíja. Aktuálne evidujú deväť zranených osôb, sú medzi nimi aj deti. „Tento počet sa ešte môže meniť, keďže zásah na mieste stále prebieha,“ povedala pre TASR a doplnila, že zranených transportujú do nemocníc v Košiciach a v Trebišove.

Polícia na sociálnej sieti informuje, že cesta medzi horským priechodom Dargov a Sečovcami je aktuálne neprejazdná. Ako ďalej uvádza, podľa prvotných informácií došlo k prevráteniu autobusu smerujúceho k ukrajinským hraniciam. „Dopravná nehoda si nevyžiadala žiadne straty na životoch,“ podotkla polícia.

Nehoda autobusu na Dargove
6
Galéria
Zdroj: HaZZ
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM