Regióny

Hanuščák po úspechu v komunálnych voľbách. Takto sa prihovoril Bardejovčanom

A je dobojované. Na poste hlavy nášho mesta sa nič nemení. V primátorskom kresle ostáva Boris Hanuščák. Po výsledku volieb poďakoval za prejavenú dôveru.

Ilustračný obrázok k článku Hanuščák po úspechu v komunálnych voľbách. Takto sa prihovoril Bardejovčanom
Zdroj: TASR

Komunálne voľby máme za sebou. V našom meste sa k volebným urnám počas soboty vybrali tisícky Bardejovčanov. Podľa Štatistického úradu Slovenskej republiky bolo v Bardejove odovzdaných 11 367 platných hlasovacích lístkov pre voľby starostu a účasť bola 45%.

Post primátora aj tentokrát obhájil Boris Hanuščák, ktorý podľa štatistického úradu získal 4 838 hlasov, čo predstavuje 42,56%. V primátorskom kresle tak bude sedieť aj nasledujúce štyri roky. Svojim voličom za prejavenú dôveru poďakoval na svojej facebookovej stránke:

„Ďakujem všetkým, ktorí prišli k voľbám a vyjadrili svoj názor. Ďakujem všetkým, ktorí podporili program pokračovania dynamického rozvoja mesta, dali mi svoj hlas a dôveru. Je to pre mňa nová výzva a záväzok. A tak ako bolo tomu doposiaľ, urobím všetko preto, aby bol Bardejov aj naďalej dôstojným mestom pre život všetkých jeho obyvateľov.“

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM