Magazín

Hľadáte úprimného PRIATEĽA na celý život? Existujú NAJIDEÁLNEJŠIE dvojice zverokruhu

Stále ste nenašli najlepšieho priateľa? Skúste ho objaviť podľa znamenia zverokruhu.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte úprimného PRIATEĽA na celý život? Existujú NAJIDEÁLNEJŠIE dvojice zverokruhu
Zdroj: pixabay.com

Každé znamenie zverokruhu je výnimočné, a preto medzi nimi vzniká napätie. Napriek tomu si ich predstavitelia dokážu vytvoriť priateľstvá, ktoré vydržia na celý život či dlhé roky. Pozrite sa, s kým si môžete vytvoriť výnimočný vzťah.

1) Baran

Sprevádza ho oheň, ktorý dokáže priťahovať davy, no tak isto vie spáliť všetky mosty. O kom je reč? O Baranovi, ktorému vládne Mars a preto sa vyznačuje impulzívnosťou, dynamickosťou a zvedavosťou. Kto sa k nemu najviac hodí? Sú to znamenia ako Blíženec a Strelec.

Blíženci: „Premenlivé vzdušné znamenie sa hodí k Baranovi. Rovnako ako vy, aj Blíženci sú pripravení na čokoľvek, sú „nekonečne“ mladí, zvedaví a rýchlo sa pohybujú životom,“ píše Instyle.

Strelec: Tvoria spolu harmonický celok, „aký len môže existovať medzi dvoma znameniami.“ Ako pripomína tamojší portál, spája ich slobodomyseľnosť, nezávislosť, priamosť a rovnako ich poháňa dobrodružstvo.

2) Býk

Ovláda ho Venuša, planéta krásy, lásky a peňazí. Je to tvrdohlavé znamenie, ktoré je vždy pripravené bojovať za svoje túžby a ideály. Predstavitelia tohto znamenia sú zároveň spoľahliví, skromní, no aj pôžitkárski a konzervatívni. Druhé znamenie zverokruhu by malo nadviazať priateľstvo s Rakom alebo Pannou. Prečo?

Rak : „Spolu tvoria pár, ktorý vie, že najlepšie jedlo je skvelé jedlo. Milujú pohodlie a prehnané emocionálne prejavy,“ vysvetľuje Instyle.

Panna: „Tvoria najharmonickejší uhol, aký môže medzi dvoma znameniami existovať. Sú podobne orientovaní na cieľ. Nájdu vždy veľkú dávku potešenia aj pri spoločných každodenných rutinách – od záhradkárčenia až po varenie,“ pripomína tamojší portál.

Aké ďalšie dvojice nadviažu životné priateľstvá? Nájdete na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM