Aktualizované ELA Šport Hokej

Hokejista Adam Ružička v MALÉRI! Na Instagrame zverejnil ŠKANDALÓZNE video s bielym práškom

Slovenský hokejista Adam Ružička, ktorý aktuálne pôsobí v zámorí, si poriadne zavaril! Zverejnil šokujúce video, na ktorom akoby propagoval užívanie kokaínu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejista Adam Ružička v MALÉRI! Na Instagrame zverejnil ŠKANDALÓZNE video s bielym práškom
Zdroj: Twitter.com/Tomáš Novotný

Útočník Arizony Coyotes na sociálnej sieti Instagram uverejnil zábery, na ktorých má pred sebou tanier, na ktorom je narysovaná čiara z bieleho prášku a vedľa nej kreditná karta.

Takouto formou sa užíva kokaín, robí sa tzv. čiara. Na bizarný počin 24-ročného Bratislavčana, ktorý hrá momentálne v NHL, upozornil portál Hetrik.sk.

Mladý hokejista následne otočil kameru na seba do úst si strčil ampulku, ktorá taktiež obsahuje biely prášok. Šokujúce video po desiatich minútach vymazal.

Bratislavský rodák iba nedávno menil dres, keď sa sťahoval z Calgary do Arizony. V sezóne 2023/24 odohral v NHL 42 zápasov, v ktorých strelil 3 góly a na ďalších 6 prihrával.

Ružičku si tak s najväčšou pravdepodobnosťou zavaril na poriadny problém, zámorské kluby sa totiž k podobným prípadom stavajú veľmi rýchlo a rázne.

Aktualizované 21:00 Klub zámorskej NHL Arizona Coyotes zareagoval na šokujúce video a Adama umiestnil na tzv. unconditional waivers. Po uplynutí 24-hodinovej lehoty bude jeho kontrakt predčasne ukončený.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM