Lucia Lauková Krimi Zo Slovenska

Holkovič z OĽaNO päsťou udrel muža, ktorý naňho pľul: Po potýčke sa vzdal kandidatúry

Po medializovaní incidentu sa bývalý majster sveta v kickboxe Tomáš Holkovič vzdal kandidatúry.

Ilustračný obrázok k článku Holkovič z OĽaNO päsťou udrel muža, ktorý naňho pľul: Po potýčke sa vzdal kandidatúry
Zdroj: Facebook.com/OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti , Facebook.com/Vláda chaosu

Predvolebná kampaň sa po incidente medzi Igor Matovičom a Robertom Kaliňákom naďalej vyostruje. Do potýčky sa najnovšie dostal aj kandidát OĽaNO Tomáš Holkovič. Ten priznáva, že sa neudržal a po opakovanej provokácii vrazil päsťou do tváre inému mužovi.

K celému incidentu, ktorý sa odohral v Petržalke, sa vyjadril na sociálnej sieti, kde tiež oznámil, že sa rozhodol odstúpiť z kandidátky.

„Napriek tomu, že ten pán mi štyrikrát napľul do tváre, očí a úst, sa ospravedlňujem za svoju reakciu. Hneď po incidente som požiadal o stiahnutie z kandidátky,“ oznámil Holkovič. Svoje konanie považuje za zlyhanie.

Prečítajte si tiež

Pľuvance do tváre

Internetom sa šírila iba tá časť videa, v ktorej padli údery zo strany Holkoviča, ktorý je okrem iného majstrom sveta v kickboxe a študentom medicíny. Čo konfliktu predchádzalo priblížil sám Holkovič.

Pozornosť neznámych mužov, ktorí mali konflikt vyprovokovať, aj v tomto prípade upútal „kampaňový“ Ford Raptor, v ktorom sedel Marek Šefčík a rozprával do mikrofónu. Holkovič stál vedľa vozidla.

„Na útočníkoch, ktorí sa k nám dovalili, bolo už z diaľky vidieť, že idú vyvolať konflikt. Jeden z nich ku mne prišiel a priamo do tváre, očí a úst mi dal tzv. chrachel. Sklonil som hlavu, otočil sa chrbtom a kráčal ku Karolovi (Kučerovi pozn. redakcie),“ opisuje incident Holkovič.

Došla mu trpezlivosť

Útočník však neprestával a podľa Holkoviča naňho pľul znova a znova. „Počas jeho ataku sa mi rozbili hodinky, ktoré som si potichu zozbieral zo zeme a pasívne som ustupoval dozadu. Posledný pľuvanec z boku cez rameno som už nezvládol a vyleteli mi ruky. Dal som mu na zastavenie pľuvania dve otcovské,“ dodal Holkovič.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM