TOS Lifestyle

Hubárovi mizli úlovky z obľúbeného miesta, schoval tam kameru: VIDEO sa stalo hitom internetu!

Hubár chcel zistiť, kto mu "kradne" huby z jeho obľúbeného miesta a rozhodol sa tam schovať kameru. Dočkal sa prekvapivých záberov, ktoré zobrali internet útokom!

Ilustračný obrázok k článku Hubárovi mizli úlovky z obľúbeného miesta, schoval tam kameru: VIDEO sa stalo hitom internetu!
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Poznáte to, aj hubári na Slovensku majú svoje obľúbené miesta, kam chodia, nikomu ich nevyzradia a vždy prídu s plným košíkom.

To je aj prípad muža z Anglicka, ktorého však prekvapilo, že na tom „jeho“ mieste zrazu nie sú huby. Ukryl tam preto kameru, aby zistil, čo je vo veci a kto je šikovnejší ako on.

Roztomilý pojedač

A vinník sa našiel. Je roztomilý a určite sa na neho nedokáže dlho hnevať. Video posunul ďalej a spravodajský portál LiverpoolWorld ho zdieľal na svojom facebookovom profile.

Kamerový záznam sa stal hitom internetu! „Aké očarujúce stvorenie,“ komentujú ľudia. Tým ďalším hubárom totiž nie je nikto iný, ako veverička.

Časť videa, ktorá sa dostala na sociálne siete a ktorú si môžete pozrieť nižšie, ukazuje, ako toto malé zviera nemá problém poradiť si s parádnym hubovým úlovkom. Rovno sa do toho pustila. Začala klobúkom, potom si ho otočila a pokračovala stonkou. Bola taká hladná, že to zjedla celé.

Hladná a bystrá

Používatelia sú z videa nadšení. Vybrali sme niekoľko ďalších komentárov. „Je to také milé.“ „Gurmánka.“ „Človeče, tá miluje huby skoro tak ako ja.“ „Hladná a bystrá. Vedela, že to nie je jedovatá huba.“ „Vie, čo je dobré.“

Hubárska sezóna ešte stále nie je na konci a my sme vám nedávno priniesli päť menej známych no lákavých jedál, v hlavnej úlohe s touto ingredienciou. Článok si môžete prečítať tu.

Foto: ilustračné

🐿️🐿️🐿️ A man set up a camera to uncover what was devouring all the mushrooms in his favourite woodland only to discover the culprit was - a ravenous squirrel.

Posted by LiverpoolWorld on Monday, August 21, 2023

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM