Milan Hanzel Šport Tenis

Karanténa podľa slovenskej tenisovej jednotky: Kužmová už uplietla sveter a robí aj TOTO!

Stále má, čo robiť. Slovenská tenistka Viktória Kužmová sa počas vyčíňania pandémie koronavírusu takisto utiahla do karantény. Čo v nej už stihla?

Ilustračný obrázok k článku Karanténa podľa slovenskej tenisovej jednotky: Kužmová už uplietla sveter a robí aj TOTO!
Zdroj: instagram

Viktória je rodáčkou z Košíc a po tom, čo sa Dominika Cibulková v novembri rozhodla ukončiť kariéru, je práve ona slovenskou jednotkou. V poradí svetového rebríčka WTA je na 82. priečke.

Doma pletie

Pre 21-ročnú hráčku je rovnako dôležité dodržiavať pokyny, ktoré platia pre celú krajinu. Takže, aj ona sa zdržuje doma, nosí rúško a je zodpovedná. Prvé dni karantény si vlastnoručne uplietla sveter, ktorý si na seba po dokončení práce aj obliekla.

Baví ju to

Viktória sa svetríkom pochválila na instagrame a treba uznať, že jej pristane. "Háčkovať som sa naučila asi pred rokom sama z videí na internete. Niekedy si vlny beriem aj na turnaje, hlavne keď idem na dlhšie. Háčkovanie ma upokojuje,“ prezradila pre cas.sk.

Kope a kope

Pre sympatickú tenistku nie je problém ani to, že zoberie do rúk krompáč. „Nová forma posilky,“ napísala Viky, ako tenistku prezývajú, na instagram. Išlo o fotku, kde spoločne s priateľom kopú na záhrade „ostošesť“.

Tréning musí byť

Jasné, že aj hráčka elitnej svetovej stovky tenisového rebríčka sa udržiava v kondícii, preto popri sledovaní obľúbeného varenia známeho šéfkuchára Gordona Ramsayho robí napríklad kľuky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM