Rôzne Zo Slovenska

Kráska z Trenčína vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila pôvabná Rebeka (20)! FOTO

Výber finálovej dvanástky súťaže Miss Slovensko 2018 je verejnosti niekoľko dní známy. Aj Trenčín a okolie v nej majú svoje milé zastúpenie. Je ním Rebeka Barboráková.

Ilustračný obrázok k článku Kráska z Trenčína vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila pôvabná Rebeka (20)! FOTO
6
Galéria
Foto: Bibiana Ruzickova photography

Byť vo finále súťaže Miss Slovensko je veľká vec. Aký je to pocit ?

Byť vo finále Miss Slovensko je úžasný pocit, priala by som ho zažiť každému dievčaťu. Snívala som o tom už ako malá, preto som veľmi šťastná, že sa mi podarilo dostať až do finálovej dvanástky.

Mám radosť aj preto, lebo som jednou z tých, ktoré môžu ukázať, že Slovenky sú naozaj nielen krásne, ale aj múdre, šikovné a inteligentné. Zároveň je to niečo nové, čo mi môže dať do života mnoho skúseností, a ja sa teším na všetko, čo ma čaká.

Aké sú kritériá, ktoré súvisia s prípravou na súťaž?

Čo sa týka osobnej prípravy na súťaž, snáď najdôležitejšie je byť sama sebou. Tiež je dôležité byť milá, priateľská, komunikatívna a mať porote čo ponúknuť.

Myslím si, že je fajn, keď zaujmete nielen tým, ako vyzeráte na prvý pohľad, ale aj svojou osobnosťou, a aj tým, čomu sa v živote venujete alebo máte najradšej.

V neposlednom rade je tiež dôležitá postava a to, ako sa správame v spoločnosti. Sú to kritériá, ktoré si porotcovia všímajú a na ktorých sa zároveň dá popracovať. Ak hovoríme o samotnom finálovom večeri, spoločne s dievčatami sa naň budeme pripravovať nasledujúce tri mesiace.

Okrem iného ešte absolvujeme napríklad mediálne tréningy či tréningy chôdze, ktoré sú pre nás dôležité. Je teda dobré, ak na sebe pracujeme nielen počas oficiálnych sústredení, ale aj počas bežných dní.

Vraj len tak, z lásky. 😊🌼❤️ @bacmanak_ 😘

A post shared by BEKA (@rebekabarborakova) on

Vládne medzi dievčatami-finalistkami nevraživosť a silná konkurencia alebo skôr prevláda vzájomná podpora a spolupráca?

Musím sa priznať, že som spočiatku mala obavy, predsa len je to súťaž a každá by sme chceli vyhrať. Hneď po prvom sústredení som však ostala milo prekvapená, pretože sme si s dievčatami sadli, vzájomne sme si poradili a pomohli, vždy keď to niektorá z nás potrebovala.

Dúfam, že to tak ostane aj naďalej, keďže si myslím, že dobré vzťahy v kolektíve sú dôležité k tomu, aby sa nám darilo aj jednotlivo. Čo bolo pre vás doposiaľ na súťaži najlepšie a čo vás naopak prekvapilo? Za najlepšie považujem to, že som prekonala samu seba, nervozitu a stres. Prekvapilo ma, ako rýchlo čas popri všetkých tých aktivitách ubieha.

Čo bolo pre vás doposiaľ na súťaži najlepšie a čo vás naopak prekvapilo?

Za najlepšie považujem to, že som prekonala samu seba, nervozitu a stres. Prekvapilo ma, ako rýchlo čas popri všetkých tých aktivitách ubieha.

Čo najradšej robievate vo voľnom čase?

Medzi moje najobľúbenejšie aktivity patrí plávanie či turistika. Milujem divadlo, ktorého som bola aj členkou, no po nástupe na vysokú školu som nemala toľko času venovať sa mu. Vynahrádzam si to tým, že sa tejto formy umenia zúčastňujem ako divák. Rada si tiež pustím dobrý film alebo si vyjdem von s kamarátmi.

😬

A post shared by BEKA (@rebekabarborakova) on

Aký je váš vzťah k mestu Trenčín? Kam chodievate najradšej?

V Trenčíne som sa narodila a prežila väčšinu svojho života. Môj vzťah k nemu je teda veľmi pozitívny. Mám tu všetkých známych a kamarátov, každé miesto v meste mi navodí nejakú spomienku. Páči sa mi hrádza popri Váhu, kde sa často chodím korčuľovať či bicyklovať. Zároveň sa tu dá super zabaviť s partiou kamarátov. Veľmi rada chodím do Mestského divadla Trenčín, kde vždy pre ľudí pripravia jedinečný umelecký zážitok.

Ktoré miesta v Trenčíne by ste odporučili navštíviť svojim spolufinalistkám?

Dievčatám by som ako prvé odporučila navštíviť jednoznačne Trenčiansky hrad. Je krásny a z Matúšovej veže by mali výhľad na celý Trenčín. Ďalej by to bol určite Rímsky nápis na hradnej skale, keďže je to najvýznamnejšia rímska pamiatka v strednej Európe. Finalistkám, ktoré majú radšej šport, by som odporučila navštíviť lesopark Brezina, kde je krásna príroda v zime i v lete.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM