Rastislav Búgel Zo zahraničia

Krásna influencerka chcela spraviť FOTKU, stálo ju to život! ZRÚTILA sa z 50-metrovej výšky

Tragický pád, pri ktorom zahynula krásna influencerka, zachytili kamery.

Ilustračný obrázok k článku Krásna influencerka chcela spraviť FOTKU, stálo ju to život! ZRÚTILA sa z 50-metrovej výšky
Zdroj: Twitter.com/Juan Antonio Pérez , Instagram.com/inessa_diva_pm

39-ročná ruská influencerka a kozmetička Inessa Polenko zahynula, keď sa snažila vyhotoviť fotku muža na konštrukcii s výhľadom na Čierne more. Ako informoval portál Daily Mail, kráska spravila krok dozadu, pričom hľadela na displej telefónu.

Nasledoval tragický pád z výšky 50 metrov!

Tragický moment

Nešťastný moment zachytila bezpečnostná kamera. Na záberoch vidno, ako Inessa spravila krok do prázdna. V poslednej sekunde sa ešte snažila zachytiť okraja plošiny a rozbehol sa k nej aj muž, no už bolo neskoro.

Ďalšie zábery svedkov ukazujú, ako telo influencerky leží o niekoľko desiatok metrov nižšie na pláži a obmýva ho more.

Ženu previezli do nemocnice v Abcházsku, no ešte v ten istý deň na jednotke intenzívnej starostlivosti podľahla zraneniam.

Turisti riskujú život

Ako sa neskôr ukázalo, žena, ktorá mala na Instagrame tisíce sledovateľov, sa v čase tragédie nenachádzala na oficiálnej vyhliadkovej plošine. Za miesto fotografovania si totiž s mužom zvolili časť konštrukcie, ktorá v blízkosti vyhliadky ostala po starej budove.

Ako informoval server, toto miesto vyhľadáva množstvo dobrodruhov, ktorí aj napriek chýbajúcim zábranám riskujú svoj život. Všetko len pre vytvorenie fotografie s výhľadom na Čierne more. Pred konštrukciou, ktorá je na mieste ešte zo sovietskych čias, dokonca varujú aj miestne úrady.

Pred 15 rokmi sa z rovnakého miesta zrútila iná žena. Tá však mala šťastie a aj napriek utrpeným zraneniam prežila. Trámy, na ktorých sa stalo nešťastie, sú oplotené a je tam aj nápis „Vstup zakázaný“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM