Zlatica Gregorová Rôzne

KVÍZ pre všetkých milovníkov Vianoc: Ukážte sa ako praví znalci!

Sviatky sú už onedlho tu a tak sa treba na ne dobre pripraviť. Nezabudnite si popri tom poriadne oddýchnuť a prevetrať si hlavu.

Ilustračný obrázok k článku KVÍZ pre všetkých milovníkov Vianoc: Ukážte sa ako praví znalci!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Už o pár dní nás čaká ten zázračný čas, kedy sa stretne celá rodina a zasadneme spolu k sviatočnému stolu. Na darčeky sa tešia najviac asi naši najmenší, pre ktorých je toto obdobie plné tajomstiev. Aby ste mohli odpovedať na ich všetečné otázky, nezabudnite načrieť hlboko do svojho vnútra. Ešte lepší nápad je, ponoriť sa do nášho KVÍZU.

Spoločná radosť

Nájdete v ňom odpovede na otázky, ktoré ste možno doteraz ani netušili, alebo ste na ne úplne zabudli. Stačí sa pohodlne usadiť a prelúskať sa 10 otázkami. Dozviete sa veľa zaujímavostí, ktoré môžete posunúť ďalej.

Stačí kliknúť na KVÍZ: Viete, že v Taliansku nenosí darčeky Ježiško a kto zložil Tichú noc?

Desať otázok

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Opakujte a bavte sa

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM