Správy Zo Slovenska

Ľudské GESTO Čaputovej: Prezidentka nezabudla na ľudí, ktorí počas Vianoc pracujú, FOTO

Vianoce sú prezidentkiným obľúbeným sviatkom, zvýrazňuje ich rodinný charakter. Čo zaželala ľuďom?

Ilustračný obrázok k článku Ľudské GESTO Čaputovej: Prezidentka nezabudla na ľudí, ktorí počas Vianoc pracujú, FOTO
19
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Nech nikomu počas Vianoc nechýba pohoda, vľúdnosť a ľudskosť. Na Štedrý deň to zaželala prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá už tradične zašla pozdraviť tých, ktorí pracujú aj počas sviatočného dňa.

Obľúbený sviatok prezidentky

„Som presvedčená, že práve tie nemateriálne, neuchopiteľné veci, ako je pohoda, vľúdnosť a ľudskosť, potrebujeme v súčasnosti najviac, na Slovensku i na celom svete,“ uviedla hlava štátu. Počas nedele prišla pozdraviť zdravotníkov v Univerzitnej nemocnici Bratislava, operátorov záchrannej zdravotnej služby a zamestnancov Dopravného podniku Bratislava. „Myslím však na všetkých, ktorí tento deň pracujú, aby sme si my ostatní mohli užiť pokojné Vianoce,“ upozornila.

Osobitne patria jej myšlienky aj domácnostiam, ktoré sú v dôsledku sobotňajšej (23. 12.) kalamity bez elektrickej energie. „Budú mať o niečo náročnejšie Vianoce, myslím na nich. Rovnako tak na všetkých energetikov, ktorí sa snažia situáciu napraviť,“ dodala.

Vianoce sú prezidentkiným obľúbeným sviatkom, zvýrazňuje ich rodinný charakter. „Celý rok sa snažíme žiť veľmi blízkym rodinným životom a na Vianoce sa to ešte viac zvýrazní,“ uviedla hlava štátu.

Zábery z návštevy prezidentky nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie aktuálne správy

Prezidentka navštívila tých, ktorí pracujú aj počas sviatočného dňa
19
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM