Rôzne

Marián sa vybral na túru do Polonín: Jeho fotky vám prinesú zážitok aj cez obrazovku

V prírode trávil veľa času a postupne si ju začal fotiť. Dnes je z Mariána profesionálny fotograf a uplynulý víkend sa vybral na výlet do neďalekých Polonín.

Ilustračný obrázok k článku Marián sa vybral na túru do Polonín: Jeho fotky vám prinesú zážitok aj cez obrazovku
15
Galéria
Foto: Marián Špilár / Zdroj: MASPhoto

„Veľa času som strávil v prírode a chcel som si spraviť nejakú pamiatku, hlavne ma ako prvé fascinovala nočná obloha. Ten pocit, keď som prvýkrát zachytil mliečnu dráhu, si pamätám dodnes. Nejednu noc som strávil niekoľko hodím sám v lese alebo na lúkách v úplnej tme. Len ja a fotoaparát, pričom vonku boli mínusové teploty, pamätám aj na –27°C. No ani to ma neodradilo. Bolo pre mňa veľmi očarujúce, že fotoaparát vidí viac ako ľudské oko,“ spomína na svoje fotografické začiatky Sninčan Marián Špilár, ktorý si pred troma rokmi kúpil prvý fotoaparát. A začal cvakať… Posledný rok sa už venuje fotografovaniu aj profesionálne.

Ako vraví, dnes už veľa voľného času nemá, no ak si ho nájde, vždy sa rád vyberie na túru a bez foťáku to nejde. A bolo to tak aj uplynulý víkend, keď sa so svojim budúcim svokrom vybrali do Polonín. Konkrétne si vytýčili trasu so štartom v Runine, cez Ďurkovec, Rabiu skalu až do Novej Sedlice. Spolu prešli 23 kilometrov.

A počas týchto kilometroch putujúc lesmi cvakol Marián nádherné fotografie, ktoré si môžete vychutnať v pripojenej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Tieto zákutia Polonín musíte vidieť: Marián cvakol na túre nádherné zábery!
15
Galéria
Foto: Marián Špilár / Zdroj: MASPhoto
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM