Rastislav Búgel Kultúra

Miro Jaroš bol v kontakte s Haščákovou (†43): Na poslednú správu mu už NEODPOVEDALA

Zronený Miro Jaroš poslal Barbare Haščákovej dojímavý odkaz do neba. Ešte pred niekoľkými týždňami boli v kontakte.

Ilustračný obrázok k článku Miro Jaroš bol v kontakte s Haščákovou (†43): Na poslednú správu mu už NEODPOVEDALA
4
Galéria
Zdroj: TASR/Dano Veselský , TASR/Alica Jančoková

Slovensko zasiahla šokujúca správa. Vo veku 43 rokov naposledy vydýchla speváčka Barbara Haščáková. Zomrela ešte 22. novembra na Floride. Lekári určili ako príčinu jej smrti náhlu cievnu mozgovú príhodu.

Pochovajú ju v Košiciach

„Posledná rozlúčka s Barbarou sa uskutočnila v utorok 28. novembra na miestnej rímskokatolíckej fare. Komorný akt sa konal v prítomnosti najbližšej rodiny a úzkeho okruhu priateľov. V nasledujúcich týždňoch budú jej telesné pozostatky prenesené v urne na Slovensko, pochovaná bude v našich rodných Košiciach,“ povedal brat Barbary Andrej Haščák.

V roku 2014 Haščáková vytvorila spolu s Mirom Jarošom pieseň Nepozerám. Obľúbený slovenský spevák na sociálnej sieti priniesol dojímavé vyjadrenie.

Viac už neodpovedala…

„Barbara. Tak veľmi je mi smutno. Ešte nedávno sme si posielali hlasovky, kde si mi hovorila o svojich plánoch a na tú moju poslednú, už mi neprišla odpoveď. Dôvod som pochopil až dnes,“ prezradil Miro Jaroš.

Zronený spevák spomína aj na ich vzájomné zoznámenie. „Stretli sme sa v roku 1995 kedy si mi po vašom koncerte dala podpis na tričko. Prisahám, že nikdy som ho neopral! Vtedy sme sa nepoznali. Ja som túžil po tom, že budem spevák a vaša hudba s Erikom mi dovoľovala snívať vo veľkom… Tvoj hlas! Keď išiel v rádiu “Anjel”, všetci sme stíchli a počúvali,“ dodáva Jaroš.

Ako priznal, jeho detský sen sa splnil, keď spolu nahrali spomínanú pieseň Nepozerám.

„Ďakujem, že som Ťa mohol spoznať. Jedinečná, krehká a nezabudnuteľná… Posielam Ti hore veľké objatie. Ty vieš… Mám zlomené srdce. Odpočívaj v pokoji. Nikdy na Teba nezabudnem,“ lúči sa s obľúbenou speváčkou Miro Jaroš.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook.com/Miro Jaroš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM