TOS Lifestyle

Modelka dostala návrh na SOBÁŠ od bohatého šejka: Neuveríte, čo jej bol pripravený darovať!

Už počas druhého dňa pobytu v Dubaji oslovil známu modelku šejk. Chcel si ju vziať a dal jej lákavú, no pre väčšinu ľudí šokujúcu ponuku!

Ilustračný obrázok k článku Modelka dostala návrh na SOBÁŠ od bohatého šejka: Neuveríte, čo jej bol pripravený darovať!
Zdroj: Instagram.com/euvanusafreitas

31-ročná brazílska modelka Vanusa Freitas sa preslávila ako Playboy zajačik. V rodnej krajine sa stala populárna taktiež vďaka svojmu odvážnemu a sebavedomému vystupovaniu.

Bola bacuľkou, dnes sa pýši svojou vyšportovanou postavou, za ktorou je prísna diéta a intenzívny tréning a ktorú hrdo predvádza.

Neobyčajný návrh

Kráska sa netají tým, že je medzi mužmi veľmi obľúbená a návrhy na sobáš vraj dostala už veľakrát. Viac sa však rozhovorila o ponuke od šejka v Dubaji, ktorý na chvíľu skutočne zvažovala.

Keď však zistíte, ako sa ju snažil presvedčiť, zostanete možno prekvapený, rovnako ako mnohí pred vami.

Ako „veno“ jej bol pripravený dať 300 tiav! Aj keď sa nám to môže zdať absurdné, ťavy sú v arabskej kultúre vnímané ako posvätné a majú veľkú hodnotu. Odhaduje sa, že takýto počet tiav môže mať hodnotu necelých 20-tisíc eur.

„Návrh som dostala počas druhého dňa v Dubaji. Bola som v pokušení prijať ho. Ale premýšľala som nad tým a rozhodla som sa odmietnuť. Je to v rozpore s mojím vnímaním seba," cituje modelku server Daily Star.

Nebola by jediná

Prezradila ešte, že so šejkom sú napriek tomu naďalej v kontakte a stali sa z nich priatelia.

Mimochodom, ak sme už pritom, čo pre nás môže byť bizárom a inde bežná vec, je tu v súvislosti s týmto šejkom ešte jedna zaujímavosť. Ak by sa Brazílčanka rozhodla jeho návrh prijať, stala by sa už šiestou manželkou v jeho háreme.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM