Webnoviny - Svet

Moderátorka Andrea Timková sa vydala

WEBNOVINY.SK

Andrea Timková Foto: andyreal.skBRA­TISLAVA 13. októbra (WEBNOVINY) – Moderátorka Andrea Timková sa v nedeľu 10. októbra vydala za svojho dlhoročného priateľa Stanislava Pavlíka. Informovala o tom dnes webová stránka www.pluska.sk. "Takže som sa v nedeľu navždy stala pani Andrea Pavlík (bez -ová). Bol to jeden z mojich najšťastnejších dní v živote. Andy Timková je už minulosť,“ uviedla prostredníctvom internetovej sociálnej siete Facebook.

Svadba sa konala vo Vysokých Tatrách a dvojica si obliekla kroje. O ich plánoch dopredu nepovedali nikomu. „Len my dvaja sme odišli do Tatier. Nikomu sme o našom pláne nič nepovedali. Na obrade boli len dvaja svedkovia, aj to boli cudzí ľudia. Najbližšej rodine sme to oznámili, až keď sme už boli svoji. Zavolali sme im a povedali sme, že práve sme sa vzali. Povedali sme si, že sme už dospelí ľudia, takže načo robiť veľké oslavy,“ doplnila.

Pár sa zoznámil v televízii Markíza a v jednej domácnosti žije už pätnásť rokov. Herečku a moderátorku požiadal o ruku jej priateľ 13. apríla tohto roka, v deň jej narodenín.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM