Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Nebezpečný kuchynský pomocník: Máte doma tento výrobok? Radšej ho NEPOUŽÍVAJTE!

Sieť predajní ubezpečuje, že výrobok môžete vrátiť aj bez bločku a peniaze dostanete späť. Hlavne by ste ho nemali používať.

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečný kuchynský pomocník: Máte doma tento výrobok? Radšej ho NEPOUŽÍVAJTE!
3
Galéria

Na nebezpečné kuchynské náradie upozornil samotný obchodný reťazec ale aj Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) na svojom webe. Reč je o multifunkčnom krájači, ktorý sa dal od roku 2020 doposiaľ kúpiť v sieti Kaufland. Krájač spoločnosť z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa stiahla.

Kúsky plastov

Z výrobku s presným názvom Spice&Soul Multifunkčný krájač by sa mohli pri používaní oddeliť či odrezať časti plastov, ktoré by mohli spôsobiť poranenie.

„Zákazníci by mali preto bezpodmienečne vziať na vedomie, že predmetný výrobok bol stiahnutý z predaja, a je nevyhnutné, aby sa vyhli jeho ďalšiemu používaniu,“ odkazuje spotrebiteľom obchodná išpekcia.

Vrátite ho jednoducho

Spoločnosť ubezpečuje zákazníkov, ktorí majú produkt doma, že ho môžu vrátiť v ktorejkoľvek predajni Kaufland a svoje peniaze dostanú v plnej výške späť. A to aj v prípade, ak nepredložia pokladničný blok.

„Zákazníkom sa za nepríjemnosti ospravedlňujeme,“ dodáva reťazec.

Spoločnosť Kaufland predáva viacero radov výrobkov pod vlastnými značkami. Spomínaný krájač patrí pod brand Spice&Soul, pod hlavičkou ktorého Kaufland predáva kuchynské náradie, riad, nože, úložné boxy na potraviny či doplnky na servírovanie.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Titul. foto: ilustračné

FOTO: Tento krájač nepoužívajte, reťazec ho sťahuje z trhu
3
Galéria
Zdroj: Slovenská obchodná inšpekcia

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM