Tlačové správy

Nestrácajte čas pri varení alebo žehlení, tieto spotrebiče vám pomôžu

Varenie či žehlenie vie zabrať naozaj veľa času. Kvalitné inteligentné spotrebiče vám hravo pomôžu, nenechajte sa oberať o čas.

Ilustračný obrázok k článku Nestrácajte čas pri varení alebo žehlení, tieto spotrebiče vám pomôžu
Zdroj: Braun

Určite poznáte ten pocit, keď po celom dni v práci vás čaká ešte milión povinností doma a čas na oddych alebo zábavu je takmer nepredstaviteľná vec. Domáce práce vedia naozaj dať zabrať a sú veľkým žrútom vášho času, obzvlášť keď je všetko len na vašich pleciach. S inteligentnými pomocníkmi do domácnosti, ako je multifunkčný ponorný mixér alebo moderná naparovacia žehlička od značky Braun, budú domáce práce oveľa jednoduchšie.

Aj vy si zaslúžite oddych a odbremenenie od všetkých zdĺhavých domácich prác. Stačí len malá investícia do kvalitných a výkonných spotrebičov a všetko pôjde oveľa ľahšie. Nie je spotrebič ako spotrebič, a preto by ste pri výbere mali zvážiť viacero faktorov. Nízka cena nie je vždy všetko. Pokiaľ siahnete po drahšom spotrebiči, no jeho výkon je vyšší a má viacero funkcií, určite túto investíciu neoľutujete.

Zdroj: Braun

Inteligentní pomocníci do domácnosti od značky Braun

Takmer v každej domácnosti sa nachádza niekoľko druhov spotrebičov, bez ktorých si neviete predstaviť fungovanie vašej domácnosti. Niektoré z nich sú viacej obľúbené, niektoré z nich menej. Činnosť ako žehlenie sa častokrát spája s negatívnymi pocitmi a stratou času, avšak s kvalitnými spotrebičmi viete túto činnosť urýchliť až o polovicu. Taktiež, ak pri varení používate kuchynské roboty a kvalitné spotrebiče, varenie vie byť jednoduchou a rýchlou činnosťou.

Predstavíme vám inteligentné spotrebiče, ktoré vám pomôžu pri bežných činnostiach a ušetria vám veľké množstvo času, ktorý môžete využiť lepším a príjemnejším spôsobom.

Žehlenie nebolo nikdy jednoduchšie a príjemnejšie

Je to tak, aj žehlenie sa môže stať príjemnou činnosťou. Aby ste si túto domácu prácu obľúbili postačí k tomu kvalitná naparovacia žehlička Braun alebo parný generátor. Tieto spotrebiče predstavujú kvalitu spojenú s modernými technológiami a inovatívnym dizajnom. Vďaka týmto vlastnostiam viete ušetriť množstvo času.

Žehlička alebo parný generátor, ktoré majú zaoblené hrany a svojim dizajnom pripomínajú snowboard, sú tí najlepší pomocníci. Tento štýl prevedenia pomáha pri kĺzavosti po povrchu oblečenia a nezastavia vás ani gombíky, vrecká, zipsy či iné záhyby. Moderné technológie, ktorými kvalitné žehličky disponujú napomáhajú k dokonalému výsledku. Pomocou pary sa ľahko dokážete zbaviť záhybov na tých najnepríjemnejších miestach ako sú golerie či rukávy. Vďaka inovatívnemu dizajnu a technológiám sa žehlenie stane jednoduchšou a oveľa rýchlejšou záležitosťou.

Zdroj: Braun

Varte s radosťou a ušetrite pri tom množstvo času

Nemáte dostatok miesta na veľký kuchynský robot? Nevadí, postačí vám kvalitný a multifunkčný ponorný mixér Braun. Ponorný alebo tyčový mixér je bežnou súčasťou domácnosti, pri svojom výbere siahnite po kvalitnejšom, modernejšom a funkčnejšom prevedení a varenie bude oveľa jednoduchšie.

Moderné mixéry by mali spĺňať hneď niekoľko vlastností, najdôležitejšou z nich je všestrannosť a výkonnosť. Čím vyšší výkon, tým jednoduchšie bude vaše varenie, spotrebič naseká, pomelie, nastrúha či poseká potraviny oveľa precíznejšie za kratší čas. Na výkonný spotrebič sa môžete spoľahnúť a vaše pokrmy budú vďaka nemu ľahodnejšie a uvarené za niekoľko minút. Pri výbere pozerajte aj na príslušenstvo a možnosti nástavcov, vďaka všestrannosti spotrebiča nemusíte vlastniť niekoľko kusov výrobkov, postačí vám jeden, s ktorým urobíte všetko.

Nebráňte sa inováciám a investíciám do kvalitných spotrebičov Braun, pretože za kvalitu sa oplatí priplatiť. Spotrebič vydrží dlhšie a svoju prácu robí o to kvalitnejšie a výkonnejšie. A vám ostáva čas na príjemnejšie a pohodlnejšie činnosti ako je žehlenie či varenie.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Braun
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM