ELA Správy Zo Slovenska

Nútil Kollár svoju EX na 2 potraty? Sme rodina reaguje na VIDEO: Herecký výkon a ANTIKAMPAŇ!

Predseda parlamentu má necelý mesiac pred voľbami na krku ďalší škandál. Mladá influencerka Ema Ferusová zverejnila šokujúce video o tom, ako ju Boris Kollár nútil k dvom potratom. Dievča si preto chcelo siahnuť aj na život.

Ilustračný obrázok k článku Nútil Kollár svoju EX na 2 potraty? Sme rodina reaguje na VIDEO: Herecký výkon a ANTIKAMPAŇ!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák , Reprofoto YouTube (Pimpinocka)

Ďalšie zemetrasenie v súkromí multiotecka a šéfa Sme rodina Borisa Kollára! Po Barbore Richterovej sa rozrozprávala ďalšia z jeho expartneriek. Ide o mladú 21-ročnú influencerku Emu Ferusovú, ktorá sa rozhodla prehovoriť o „zvrátenosti Kollára“ a označuje ho za „chorého človeka, ktorý ničí dievčatám život“.

Ema: Kollár nepatrí medzi ľudí, je chorý

Influencerka Ema Ferusová, dcéra niekdajšieho údajného bosa nitrianskeho podsvetia Ľuboša Ferusa, rozposlala viacerým redakciám a všetkým poslancom národnej rady koncom augusta USB kľúč s výpoveďou o svojom vzťahu s predsedom parlamentu Borisom Kollárom (Sme rodina).

Politika v nej obviňuje, že ju dvakrát pod psychickým nátlakom donútil ísť na interrupciu, keď s ním otehotnela. Ako dôkaz ukázala bankovú transakciu, že Kollár za interrupcie zaplatil. V liste píše, že jej cieľom je zabezpečiť, aby strana Borisa Kollára neuspela vo voľbách.

„Som presvedčená, že človek ako on nepatrí nielen do parlamentu, do politiky, ale nepatrí ani medzi ľudí.“

A čo sa stalo? Nič. „Všetci poslanci národnej rady sa tvária, akoby nič nedostali a nevadí im, že predsedom národnej rady je chorý človek,“ hovorí Ema už v druhom videu, ktorá zverejnila v nedeľu 3. septembra. V 16-minútovej „spovedi“ opisuje detaily a „zvrátenosti“ Borisa Kollára.

Chcel ju napustiť…

Podľa nej sa mala s Kollárom začať stretávať v roku 2021 po tom, ako si písali na Instagrame. Neskôr došlo aj na osobné stretnutie, keď mala pre ňu prísť jeho ochranka. Ema priznáva, že sa zaľúbila a po troch mesiacoch jej mal Kollár napísať, že ak nezačnú spolu spávať, tak to nemá zmysel.

„Začali sme spolu spávať v prenajatom byte v Starom meste a po ďalšom mesiaci mi povedal, aby som vysadila antikoncepciu, pretože to chce do mňa ‚streliť‘. Vedel ma oblbnúť a ja som mu uverila,“ priznáva mladé dievča, ktoré otehotnelo.

Reakcia Kollára bola podľa Emy taká, že teraz čaká dieťa s bývalou partnerkou Barborou Richterovou a chce, aby išla na potrat.

„Nepochopila som, že prečo mi chce niekto spraviť dieťa a potom ho dať zabiť. Neskôr mi prišli správy typu ‚že ma znova napustí‘,“ povedala a a ako dôkaz ukázala údajné správy od multiotecka Kollára.

Po nejakom čase mala ostať znova tehotná a scenár sa mal zopakovať. Druhý potrat, do ktorého ju mal nútiť Kollár, však znášala veľmi zle a ako tvrdí, „na začiatku roku 2023 som chcela prísť o život. Skočiť z mosta.“

Prehovoril aj jej otec

Vo videu sa objavil aj Emin otec, Ľuboš Ferus. V mafiánskych zoznamoch, ktoré nedávno unikli z polície, je v skupine piťovcov. Ferus je spájaný s viacerými kauzami a označujú ho za bosa nitrianskeho podsvetia. Vyvracia názor, že ide o politickú diskreditáciu Borisa Kollára a jeho strany.

„Keď som si prečítal v správach ako letíte vládnym špeciálom s farármi za pápežom… Vy! Ja som išiel z Levíc a vy viete, čo som robil v Leviciach,“ uviedol jej otec Ľuboš Ferus, ktorý Emu bral na potrat a dodal: „Ste zvláštny človek. Ja som sa dozvedel, že ste jej písali správy, že to zopakujete ešte raz. Ste blázon?!“

Pčolinský: Sú to herecké výkony

Sme rodina ani samotný Boris Kollár na naše otázky k Ferusovej videu neodpovedali. Čo-to ale naznačujú vyjadrenia Kollára z nedávnych tlačoviek, na ktorých spomínal, že podáva trestné oznámenie na podnikateľa Zoroslava Kollára aj Tomáša Rajeckého v súvislosti s vedením antikampane proti strane Sme rodina.

„Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40-tisíc eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej strane,“ povedal Boris Kollár. Antikampaň a nepravdy sa mali podľa jeho slov šíriť aj cez Kollárovu expartnerku, ktorou má byť práve Ferusová. Ona a jej otec sa vo videu priznávajú aj k tomu, že poznajú Zoroslava Kollára.

„Z predložených dôkazov okrem iného tiež vyplýva, že spomínanú slečnu Boris Kollár na žiadny potrat neposielal, ale išlo o spontánny potrat,“ odpovedal pre Topky.sk podpredseda parlamentu a tiež podpredseda hnutia Sme rodina Peter Pčolinský.

„K hereckým výkonom pána Ferusa a slečny Ferusovej stačí len dodať, že by nedostali ocenenie v podobe Oscara, ale skôr v podobe Zlatej maliny. Išlo o profesionálne pripravené video v štúdiu s dramatickou hudbou, ale, žiaľ, s veľmi chabými hereckými výkonmi,“ dodal Pčolinský.

Poslanec Milan Krajniak v pondelkovej diskusii Denníka N povedal, že Ferusovej video je antikampaňou voči Sme rodina a je za tým podnikateľ Zoroslav Kollár. „Ja si myslím, že sa dajú nájsť väzby Zoroslava Kollára,“ povedal. Myslí si, že za tým môže byť nejaká politická strana, ktorá so Sme rodina bojuje o voličské hlasy tesne pred voľbami. Presnú stranu nechcel menovať, je to však podľa neho taká, s ktorou sa prekrývajú po voličskej stránke.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM