Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Obrovské nešťastie v Košiciach: Tretia obeť nehody zomrela v nemocnici, FOTO

Zraneniam podľahla vodička jedného z áut a chodkyňa. Žena, ktorá bola vo vážnom stave, nakoniec zraneniam podľahla v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Obrovské nešťastie v Košiciach: Tretia obeť nehody zomrela v nemocnici, FOTO
3
Galéria

Počet obetí piatkovej tragickej dopravnej nehody v Košiciach stúpol na tri. Žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice, napokon zraneniam podľahla. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa nemocnice Monika Krišková.

K nehode troch osobných áut došlo dopoludnia na Gorkého ulici. Na mieste prišli o život jeden vodič a jedna chodkyňa.

Košická krajská polícia informovala o mimoriadne tragickej nehode v metropole východu. Podľa prvých informácií sa v Košiciach zrazili tri autá, BMW, Peugeot a Škoda.

Polícia riadila premávku

Pri nehode zahynuli dvaja ľudia a ďalší dvaja sa ťažko zranili.

Zraneniam podľahli vodička Fabie a chodkyňa. Okrem toho boli na mieste aj dvaja ľahko zranení ľudia.

„Aktuálne na mieste dopravnej nehody regulujeme dopravnú premávku, miesto nehody je uzavreté. Vodiči vozidla zn. BMW a Peugeot boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Prítomnosť alkoholu v krvi bude zisťovaná pri nebohom vodičovi vozidla zn. Škoda a nebohej chodkyne dodatočne pri pitve,“ uviedla ešte dopoludnia polícia s tým, že viac informácií poskytne neskôr.

Správy z nemocnice

Do UNLP previezli dve osoby. Stav druhej pacientky s viacpočetnými, ale ľahšími poraneniami je podľa Kriškovej stabilizovaný a žena je pri vedomí.

Ako pre TASR uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová, na miesto dopravnej nehody vyslali päť posádok záchrannej zdravotnej služby.

„Žiaľ, dvom osobám, žene a mužovi, už pomôcť nedokázali,“ uviedla. Potvrdila, že do nemocnice previezli dve ženy, z toho jednu v kritickom stave. „Záchranári ošetrili aj muža s reakciou na ťažký stres, jeho zdravotný stav si prevoz do nemocnice nevyžiadal,“ dodala.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

‼️AKTUÁLNE V KOŠICIACH‼️

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, February 10, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM