han Šport Futbal

Ohavný čin profesionálneho futbalistu: Priznal sa, že ZADUSIL svojho päťročného synčeka!

Turecký futbalista Cevher Toktas najprv oplakával smrť syna Kasima, ktorý zomrel na koronavírus. Potom sa však priznal sa k niečomu otrasnému.

Ilustračný obrázok k článku Ohavný čin profesionálneho futbalistu: Priznal sa, že ZADUSIL svojho päťročného synčeka!
Zdroj: www.thesun.co.uk

Doktori v tureckej nemocnici, kde 5-ročný chlapec zápasil s ťažkosťami spôsobené vírusom COVID-19, si mysleli, že sa pod jeho smrť podpísal práve zúriaci koronavírus.

Priznal sa

Chlapčekov otec, inak futbalista, ktorý hral aj v najvyššej tureckej súťaži, sa jedenásť dní od úmrtia, vybral na políciu. Tam sa podľa tureckých médií priznal k nechutnej vražde! Hráč tímu Bursa Yildirimu Spor priviedol syna ešte 23. apríla do nemocnice s tým, že má príznaky koronavírusu. Odtiaľ ho poslali do domácej karantény, kde sa mu stav zhoršil a následne v nemocnici zomrel. Lenže, za smrť nemôže vírus, ale jeho vlastný otec.

Čo sa teda stalo?

Podľa všetkého mal Cevher Toktas zadusiť syna tak, že mu na tvár položil vankúš. „Zatlačil som mu ho na hlavu, keď bol v posteli a tlačil asi pätnásť minút. Prestal som vtedy, keď sa už nehýbal a prestal so mnou bojovať. Potom som začal revať, aby som na seba neupozornil a privolal lekárov,“ opisuje ohavný skutok 32-ročný futbalista. A dôvod, či motív jeho konania? „Nikdy som ho nemiloval,“ šokuje Toktas, ktorý sa zachoval ako bezcitný človek. Po smrti chlapčeka na sociálnu sieť zavesil fotku z jeho hrobu!

Hrozí mu doživotie

Kvôli tejto výpovedi sa policajti vybrali na hrob Kasima, aby jeho telíčko mohli podrobiť pitve. Futbalista zatiaľ čaká za mrežami na súd, no keď sa potvrdí, že je vrahom, hrozí mu doživotný trest. Aj na základe toho, že sa ešte vyjadril aj k svojmu psychickému stavu: „Nemám žiadne psychické problémy.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM