Rastislav Búgel Zo Slovenska

Packeta sa pripravuje na obrovský NÁPOR: Na vyzdvihnutie zásielky budete mať MENEJ času

Vianoce sa nezadržateľne blížia a na očakávaný nápor sa pripravuje aj známa spoločnosť. Dočasne skracuje dobu, počas ktorej si budete môcť vyzdvihnúť zásielku.

Ilustračný obrázok k článku Packeta sa pripravuje na obrovský NÁPOR: Na vyzdvihnutie zásielky budete mať MENEJ času
Zdroj: Packeta.sk

Pokiaľ očakávate zásielku, ktorú vám má doručiť spoločnosť Packeta, dajte si pozor na aktuálnu zmenu.

Menej času na vyzdvihnutie

Spoločnosť informovala o skrátení úložnej doby zásielok. Reaguje tak na blížiaci sa extrémny nápor v predvianočnom období.

„Aby naše výdajné miesta zvládli prijať rastúci objem zásielok a ostalo im miesto pre darčeky od všetkých „Ježiškov“, skracujeme v sezóne úložnú dobu zásielok,“ píše Packeta na svojom webe.

Zmeny vstúpia do platnosti od 1. novembra!

Koľko dní budete mať?

„Na vyzdvihnutie zásielky máte od 1. novembra 5 dní, počas ktorých je výdajné miesto otvorené. Predĺženie bude možné maximálne o ďalšie takéto 2 dni na celkových 7 dní (cez aplikáciu potom len o deň, a to maximálne 2×),“ informuje spoločnosť.

Pokiaľ využívate Z-BOX, zásielku si budete môcť vyzdvihnúť počas dvoch kalendárnych dní. Predĺženie bude možné maximálne o jeden deň na celkové tri kalendárne dni.

Skrátená úložná doba zásielok platí pre zásielky podané od 1. novembra do 21. decembra 2023. „Po uplynutí úložnej doby budú zásielky putovať späť k odosielateľovi,“ píše Packeta. Skrátená úložná doba platí pre všetky výdajné miesta spoločnosti takisto v Čechách, v Maďarsku a Rumunsku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM