Kultúra

Pierce Brosnan si myslí, že ďalším agentom 007 by mala byť rozhodne žena

Bývalý James Bond, herec Pierce Brosnan, odkazuje mužom, aby nestáli v ceste myšlienke ženskej predstaviteľky v roli najslávnejšieho tajného agenta.

Ilustračný obrázok k článku Pierce Brosnan si myslí, že ďalším agentom 007 by mala byť rozhodne žena
5
Galéria
Zdroj: TASR

66-ročná hollywoodska hviezda vyhlásila, že by bolo najlepšie, ak by Daniela Craiga v roli tajného agenta 007 nahradila ženská predstaviteľka.

Premiéra posledného filmu série s Craigom v hlavnej úlohe je naplánovaná na budúci rok.

Pierce Brosnan sa domnieva, že predstava ženského agenta 007 je veľmi vzrušujúca a pre TheSun vyhlásil: "Myslím, že sme počas 40 rokov natáčania videli už dosť mužských predstaviteľov. Podľa mňa by šancu popasovať sa s touto rolou mala dostať aj prvá žena.“

Herec sa ale domnieva, že produkčný tím okolo Barbary Broccoli nemá záujem, aby hlavná postava ich filmov bola žena.

Nedávno boli potvrdené dohady, ktoré do úlohy agenta 007 pasovali herečku Lashanu Lynch. Hlavnou postavou filmu by sa však stať nemala. Tou by mal naďalej ostať agent James Bond, ktorému však bude titul 007 (agenta s povolením zabíjať) odobratý.

Ako už odznelo, Brosnan sa domnieva, že najlepšie by bolo, keby po odchode Craiga hlavú rolu prebrala osoba ženského pohlavia.

Zatiaľ nie je jasné, kto bude po odchode Daniela Craiga stvárňovať hlavnú postavu kultovej série. Všetko je to teraz v rukách produkčného tímu.

Foto: ilustračné

Daniela Craiga v úlohe agenta 007 nahradí Lashana Lynchová
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM