Zuzana Ročeňová Krimi

Posádka traktora nafúkala od 2,65 do 4,40 promile: Ani si nevšimli, že poškodili oproti idúce auto!

Včera podvečer viedol 51-ročný vodič z Veľkých Kapušian osobné motorové vozidlo značky Lada v smere od obce Budince na obec Ruská (okr. Michalovce), pričom došlo k stretu s protiidúcim traktorom Zetor s obrábacím zariadením.

Ilustračný obrázok k článku Posádka traktora nafúkala od 2,65 do 4,40 promile: Ani si nevšimli, že poškodili oproti idúce auto!
Foto: Slávka Kellová

Traktor šiel podľa polície stredom cesty, pričom zachytil spätne zrkadlo na vozidle Lada, zrkadlo odlomil a poškodil aj lak na vozidle.

„Vodič traktora na mieste nezastavil a pokračoval v jazde, pričom z dôvodu technickej poruchy pred obcou Veľké Kapušany zastavil. Následne účastníkov dopravnej nehody policajti podrobili dychovej skúške, pričom u vodiča osobného auta požitie alkoholu nezistili. Ale trom členom osádky traktora namerali od 2,65 do 4,40 promile,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Na osobnom vozidle vznikla škoda cca 200 €. Michalovskí dopravní policajti v tejto súvislosti začali trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM