Zo Slovenska

Richterová sa bráni: Boris aj Vitteková KLAMÚ! Bil ma do bezvedomia

Boris Kollár sa na tlačovej konferencii takmer rozplakal, keď opisoval desivý incident s jeho bývalou milenkou a matkou jeho dvoch detí. Richterová tvrdí, že klame.

Ilustračný obrázok k článku Richterová sa bráni: Boris aj Vitteková KLAMÚ! Bil ma do bezvedomia
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák , Facebook.com/Barbora Richterová

Vojna medzi Borisom Kollárom a jeho bývalou milenkou Barborou Richterovou pokračuje. Po vyhlásení Borisa Kollára, ktorý v utorok novinárom opísal, čo sa dialo vo vile na Miami, a prečo dal pár faciek vtedajšej priateľke, sa rozhodla reagovať aj druhá strana.

Barbora Richterová zverejnila svoju reakciu na sociálnej sieti. Tvrdí, že Kollár klame.

Prečítajte si tiež

Kto klame?

„Celý incident sa začal tým, že som požiadala Borisa Kollára, aby mi pomohol s našim synom. Bola som veľmi unavená a chcela som si iba na chvíľu oddýchnuť. Došlo medzi nami k hádke a nasilu som mu dala malého do rúk. Odmietam tvrdenie, že som nášho syna hodila 5, 10 alebo 15 metrov cez celú obývačku. Žiaľ, povedala som mu pri tom vulgarizmus,“ hovorí Richterová.

Tvrdí, že Kollár podal dieťa svojej mame. Potom malo prísť k bitke. „Udieral ma fackami z celej sily do tváre,“ tvrdí Richterová, ktorá sa vraj snažila utiecť a zavolať si pomoc. „Dobehol ma na poschodí a pokračoval v bitke až som stratila vedomie.“

Prišlo aj na Patriciu Vittek, ktorá vraj všetko videla a na tlačovej konferencii sa zastala Kollára. „Trvám na tom, že Patricia Vitteková klame a spolu s manželom prišli až po tomto incidente,“ dodala Richterová.

Že hovorí pravdu, je pripravená dokázať aj na detektore lži.

Kollár priznal, že Richterová dostala pár faciek. Obvinil ju však z toho, že dieťa hodila cez celú obývačku a mohla ich syna, malého Artura, zabiť. Richterová to však poprela.

Čo povedali Patricia Vittek a Boris Kollár na tlačovej konferencii si môžete prečítať TU!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM