Monika Gécziová Regióny

Rozhodli ste o NAJ mieste v Bardejove: Ktoré získalo najviac hlasov?

Hlasovanie o naj mieste v Bardejove je ukončené. O tom, ktoré je pre vás srdcovkou, ste rozhodli vy sami. Ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Rozhodli ste o NAJ mieste v Bardejove: Ktoré získalo najviac hlasov?
Foto: Jano Štovka

Miesto, kam radi chodíte na prechádzku, či naopak, posedieť si. Miesto, kde radi premýšľate, snívate, zabávate sa, či kde sa radi stretávate s priateľmi alebo kam chodíte s rodinou… Hľadali sme to naj, naj, naj miesto v Bardejove. Požiadali sme vás preto o pomoc, kedy ste mali možnosť dať nám vedieť, ktoré je pre vás to naj.

Z odpovedí, ktoré ste písali pod príspevok na Facebooku a ktoré nám prišli do redakcie mailom, sme vybrali desať najčastejšie sa opakujúcich. Vy ste mali možnosť hlasovať za to jedno, jediné, ktoré je vášmu srdcu najbližšie.

Z výsledkov hlasovania je váš favorit jasný na prvý pohľad, keď až 40,4 % všetkých hlasov získalo Radničné námestie. Na druhom mieste sa umiestnila Hrubá bašta s 19,2 % a treticu najobľúbenejších miest v Bardejove uzatvára Bazilika sv. Egídia, ktorá získala 16,3 %. Len o niečo menej – 13,5 % si vyslúžil Promenádny park.

Ostatné miesta skončili so zanedbateľným percentom. Po 3,8 % získal Evanjelický kostol sv. Cyrila a Metoda a Lesopark v Bardejovských Kúpeľoch. Skanzen v kúpeľoch má 1,9 % a Mihaľov 1 %.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM