Politika

Slovensko zaplavili KONTROVERZNÉ bilbordy: Ku kampani sa prihlásili Naďovi Demokrati

Bez Ruska neprežijeme, EÚ a Nato Nepotrebujeme a podobné bilbordy sa v týchto dňoch objavili v slovenských uliciach. Za kontroverznou kampaňou je politická strana.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko zaplavili KONTROVERZNÉ bilbordy: Ku kampani sa prihlásili Naďovi Demokrati
3
Galéria

Strana Demokrati sa prihlásila k bilbordovej kampani so sloganmi typu Slovensko neprežije bez Ruska, nepotrebujeme Európsku úniu a NATO či výrok, že skutok sa nestal.

Upozorniť chce na hrozbu naplnenia výrokov, ktoré pripisuje vládnej koalícii. Vyplýva to z vyjadrenia predsedu strany Jaroslav Naďa.

Bilbordy nestiahnu

„Ak prehráme, tieto šialené vety, slogany budú dennodennou realitou na dlhé obdobie,“ vyhlásil Naď na stredajšej tlačovej konferencii.

Priznal, že kampaň môže niekoho pobúriť alebo šokovať, no pobúrenie podľa neho vyvolali autori viet už pri ich vyslovení.

Na otázky o kritike zo strany organizácie Mier Ukrajine reagoval, že s organizáciou komunikovali. Bilbordy strana nestiahne a do konca týždňa majú byť prelepené. Naď chce, aby zarezonovali, pričom podčiarkol potrebu zmeny rétoriky v kampani.

Líder strany tiež zdôraznil, že zahraničnopolitické smerovanie Slovenska nemôže nikto spochybniť. Avizoval, že v najbližších dňoch plánujú ďalšiu fázu kampane a chcú odkazovať aj na základné programové body strany do eurovolieb.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

V Trnave sa objavili kontroverzné bilbordy:
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM