Rastislav Búgel Zo Slovenska

Slovensko zasiahla SMUTNÁ správa! ZOMREL uznávaný fitness tréner Ladislav

Obľúbený fitness tréner, ktorý zachraňoval životy ľuďom s obezitou, vydýchol naposledy. Osudnou sa mu stala zákerná choroba.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko zasiahla SMUTNÁ správa! ZOMREL uznávaný fitness tréner Ladislav
10
Galéria

Slovensko zasiahla správa o úmrtí 49-ročného fitness trénera a výživového poradcu Ladislava „Jankowitch“ Jankoviča. Upozornil na to portál čas.sk.

Boj so zákernou chorobou

Úmrtie uznávaného fitness trénera oznámila prostredníctvom sociálnej siete jeho manželka Lenka Jankovič. „S najväčšou bolesťou akú som mohla zažiť vám oznamujem, že môj milovaný manžel dnes o 9:56 navždy odišiel. Milujem ťa navždy ,“ napísala v stredu (8. novembra).

Ladislav bojoval so zákernou chorobou, ktorá sa mu napokon stala osudnou. „Pre všetkých, ktorí nevedia čo sa stalo… Laci bojoval dlhé roky s Crohnovou chorobou, až jeho telo zoslablo a nedokázalo už ísť ďalej. Podstúpil náročnú operáciu a po týždni boja to jeho telo už nedokázalo zvládnuť,“ dodala užialená Lenka.

Ako upozornil čas.sk, Ladislav menil ľuďom životy, pričom pomáhal aj tým, ktorí bojovali s obezitou. Upriamuje pozornosť na prípad Pavla z roku 2013, ktorému lekári tvrdili, že sa nedožije ani 30. narodenín. Jankovič sa stal jeho osobným trénerom a Pavlovi pomohol schudnúť niekoľko desiatok kilogramov.

Slová, z ktorých puká srdce

„Zlatko, lásko… už mi tak nepovieš, nepohladíš, nedáš pusu, nenakričíš… Veľa krásneho sme spolu zažili, veľa spolu zvládli a dokázali. Sľubujem, že budem pokračovať v tom, na čom ti záležalo. Ladislav "Jankowitch“ Jankovič bude naďalej pomáhať. Len dávaj na nás tam zhora pozor. Máš 4 baby v dome, ktoré ťa milovali a veľa klientov, kamarátov, ktorí na teba nikdy nezabudnú," poslala manželovi srdcervúci odkaz do neba Lenka Jankovič.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook.com/Ladislav "Jankowitch" Jankovič
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM