Zo zahraničia

Smoliar či dieťa šťasteny? Vodič prežil ŠTYRI nehody v priebehu jedinej hodiny!

O neuveriteľnom šťastí môže hovoriť mladý vodič, ktorý bol behom hodiny účastníkom štyroch dopravných nehôd. Navyše, vyviazol z nich takmer bez zranení.

Ilustračný obrázok k článku Smoliar či dieťa šťasteny? Vodič prežil ŠTYRI nehody v priebehu jedinej hodiny!
Zdroj: Unsplash.com , Pixabay.com

32-ročný James Halsey z mesta Big Bear v južnej Kalifornii môže hovoriť o obrovskom šťastí. Kaliforniu nedávno zasiahlo extrémne nepriaznivé zimné počasie, ktoré skomplikovalo aj dopravu.

James pre stanicu ABC rozpovedal neuveriteľný príbeh. Pred niekoľkými týždňami sa totiž na diaľnici 18 neďaleko Holcomb Valley Road stal účastníkom štyroch nehôd, ktoré sa stali v priebehu menej ako jednej hodiny.

Rútiace sa auto nevidel

Prvá havária sa stala, keď sa vracal domov od lekára. Na zasneženej ceste sa jeho auto začalo šmýkať. V protismere sa rútilo ďalšie auto, ktorému sa snažil vyhnúť a dostal šmyk. Pri náraze si poškodil pneumatiku. Rozhodol sa preto zavolať asistenčnú službu.

Skôr ako prišli pracovníci odťahovky, Jamesa zrazilo auto, ktoré si pre zlé počasie vôbec nevšimol. ”V určitom momente som vyletel do vzduchu a pristál som pod autom,” cituje ABC slová Jamesa Halseyho. Doráňaný muž okamžite vstal, no okrem dorezaných rúk nemal žiadne vážnejšie zranenia.

Prečítajte si tiež

V bezpečí nebol ani v sanitke

Vodič, ktorý ho zrazil, sa mu okamžite snažil pomôcť. Zranené ruky provizórne ošetrili pomocou košele. Keď čakali na príchod záchranky, udiala sa v poradí tretia nehoda. Do dvoch odstavených áut narazilo ďalšie. Smoliar tentoraz ostal zakliesnený medzi dvoma vozidlami.

Záchranárom sa napokon podarilo bezpečne doraziť na miesto. Keď však Jamesa naložili do sanitky, nabúralo do nej štvrté auto. Znie až neuveriteľne, že okrem doráňaných rúk sa nešťastníkovi nič vážnejšie nestalo. Podľa vlastných slov bol v nemocnici iba dve hodiny, kým ho prepustili.

"Ochránil ma Boh, pretože aj v nemocnici boli prekvapení, ako po tom všetko môžem byť ešte nažive. Verím, že Boh ma má naozaj rád a ochránil ma,” dodal 32-ročný James.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM