Aktualizované ELA Magazín Ona

ŠOKOVANÍ fanúšikovia! Namiesto KONCERTU skončila Helena Vondráčková v nemocnici

Česká speváčka Helena Vondráčková (76) musela zrušiť dnešný koncert v Havlíčkovom Brode. Ako informoval jej manžel Martin Michal, speváčka v piatok kvôli úrazu skončila v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKOVANÍ fanúšikovia! Namiesto KONCERTU skončila Helena Vondráčková v nemocnici
Zdroj: instagram.com/helenavondrackovacz

Ešte vo štvrtok večer sa česká speváčka zabávala na narodeninovej oslave producenta Františka Janečka v spoločnosti ďalších známych umelcov a kolegov. V piatok ráno už skončila v nemocnici.

Podľa informácií Blesku Vondráčková spadla zo schodov na hlavu a doudierala sa.

To neskôr potvrdil aj jej manžel Martin Michal. „Helenka nad ránom upadla a udrela sa do hlavy. Zavolali sme radšej sanitku, tá ju previezla na vyšetrenie do nemocnice, na výsledky čakáme,“ povedal Blesku.

Aktualizované 20:46 Podľa speváčkinho PR manažéra Lubša Procházku lekárska správa uvádza, že má po páde zo schodov – okrem pomliaždenín – zlomené rebro.

Umelkyňu previezli na vyšetrenia do Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe.

Vlani v lete mala speváčka zdravotné problémy a skončila v starostlivosti lekárov pražského IKEM. Podľa jej manažmentu jej odborníci diagnostikovali zápal osrdcovníka. Kvôli vyšetreniam vtedy nebola na pohrebe kolegyňa Hany Zagorovej.

Dnešný zrušený koncert v Havlíčkovom Brode sa prekladá na 26. októbra a všetky vstupenky na toto vystúpenie zostávajú v platnosti.

Helena Vondráčková
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM