TOS Lifestyle

Šokujúce VIDEO zo školy pobúrilo verejnosť: Zvláštna súťaž, spolužiaci si olizovali NOHY!

Na sociálnych sieťach sa objavilo bizarné video zo školy! Zachytáva, ako študenti olizujú spolužiakom nohy.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce VIDEO zo školy pobúrilo verejnosť: Zvláštna súťaž, spolužiaci si olizovali NOHY!
Zdroj: Twitter.com/libsoftiktok

Na sociálne siete sa dostalo video zo strednej školy v Oklahome. Natočené bolo na školskej akcii, počas ktorej sa vo veľkom súťažilo. V čom je problém?

V rámci jednej zo súťaží žiaci olizovali spolužiakom prsty na nohách, ktoré mali potreté arašidovým maslom. Toto šokujúce video pobúrilo verejnosť a v USA je z toho veľký škandál.

Článok pokračuje pod videom.

Charitatívne podujatie

Paradoxom je, že táto tradičná akcia ma pozitívne posolstvo a zbierkový charakter. Tentoraz sa pomáhalo sieti kaviarní, ktorá zamestnáva ľudí s mentálnym, vývojovým či telesným postihnutím.

Škola podľa The Oklahoman uviedla, že študenti sa len snažili robiť správnu vec, ako to robia už roky. Nenechala novinárov hovoriť s nimi, aby ich ochránili pred ďalšími útokmi.

Sypú si popol na hlavu

Okolo záberov sa podľa predstaviteľov školy začalo šíriť aj množstvo nepresných informácií. Napriek tomu priznávajú, že pri tejto hre pochybili, čo ľutujú.

„Prostredníctvom tejto špecifickej hry sa nám nepodarilo udržať dôstojnosť našich študentov a hrdý obraz našej komunity,“ napísali vo svojom stanovisku s tým, že nepochybne musia urobiť zmeny, aby sa do budúcna zabránilo takýmto aktivitám.

Niektorí to obhajujú

Nie všetci študentov a školu za túto súťaž kritizujú. „Na mnohých stredných školách je to tradícia. Študenti robia podivné veci, aby získali peniaze na dobré účely,“ pripomína tamojší server The Oklahoman.

Ako príklad uvádza inú strednú školu, na ktorej študenti robia zbierku a keď sa im podarí vyzbierať istú sumu, riaditeľ musí pobozkať prasa.

Súťaže niekedy až na hrane dôstojnosti, v rámci ktorých musia stredoškolskí študenti splniť tie najrôznejšie úlohy, poznáme aj zo slovenských škôl a akcií známych ako uchaľak, na ktorých sa vítajú noví študenti.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM