Zlatica Gregorová Kultúra

Ste filmový fanúšik? Overte si vedomosti v KVÍZE o slovenskej kinematografii

Skúste sa poriadne zamyslieť a správne odpovedať na otázky. Ak ste fanúšikom našej tvorby, nemali by ste mať veľký problém ich zodpovedať.

Ilustračný obrázok k článku Ste filmový fanúšik? Overte si vedomosti v KVÍZE o slovenskej kinematografii
Zdroj: TASR

Slovenská filmová tvorba je veľmi bohatá. Čiernobiele filmy nahradili farebné v HD kvalite a tak si každý môže vychutnať snímky, aké sa mu páčia. Tvorcovia aj herci nakrútili množstvá diel rôznych žánrov. Každý divák si vyberie podľa toho, či má chuť sa zasmiať alebo tŕpnuť pri dráme.

Poďte sa spolu s nami obzrieť späť a spomenúť si na slovenské filmové hity, na ktoré sa dodnes radi pozeráme. Skúste šťastie v našom kvíze a otestujte si vedomosti zo slovenskej filmovej tvorby.

Ako dobre si spomínate na naše skvelé komédie či drámy? Viete, kto v nich hral, či k nim skomponoval hudbu? Otestujte sa v našom kvíze, ktorý nájdete TU: Kvíz o slovenských filmoch: Pamätáte si dôležité detaily z našich trhákov?

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností. Samozrejme, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Tento kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM