Regióny Kultúra Rôzne Zo Slovenska

Svadobné snímky sa dajú spraviť i v zlom počasí: Fotograf zo Spišskej ukázal dôkazy

Zrejme každý pár túži mať vo svoj veľký deň ideálne počasie. Nie vždy to vyjde. Niekedy má však aj nepriaznivé počasie svoje čaro. Presvedčte sa sami.

Ilustračný obrázok k článku Svadobné snímky sa dajú spraviť i v zlom počasí: Fotograf zo Spišskej ukázal dôkazy
10
Galéria
Zdroj: Jozef Brajer

Slnečno, no nie veľmi horúco. Takéto počasie je snáď snom každej nevesty, ktorá sa pripravuje na svoj veľký deň. Ako spomienky na svadbu zostávajú mladomanželom bezpochyby aj fotografie. Tie sa v dnešnej dobe dajú nafotiť už naozaj takmer na akomkoľvek mieste. Horšie je to už však s počasím, ktoré ovplyvniť nevieme.

Ako nám prezradil profesionálny svadobný fotograf zo Spišskej Novej Vsi Jozef Brajer, všetci, no najmä nevesty berú svadobné fotenie dosť vážne a ich snom sú slniečkové fotky.

„Každý pár je sklamaný, keď je práve v ich deň zlé počasie, ale so všetkým sa dá popasovať a využiť vo svoj prospech,“ povedal s tým, že nakoniec po zhliadnutí fotiek boli v úžase, čo všetko sa dá aj keď prší.

Ako doplnil, po prvotnom sklamaní začne snaha o čo najlepšie snímky, aby bol veľký deň zaľúbencov nezabudnuteľným zážitkom. Niektoré páry však neodradí ani hustý dážď.

„Jeden pár chcel silou mocou fotky so Spišským hradom a neveste bolo jedno či prší, alebo nie. Keď sme sa driapali na kopec plný blata, iba jediný človek sa čudoval a to cyklista v pršiplášti, ktorý na nás pozeral, že čo to ideme stvárať," prezradil fotograf.

No nie len dážď vie spestriť svadobné fotenie. „Už som zažil aj jedno fotenie koncom októbra, keď bolo vonku šesť stupňov a snúbenci chceli skočiť do vody. Najhoršie na tom bolo, že pri ich fotení som musel byť aj ja do pol pása vo vode, aby som zachytil tú pravú atmosféru,“ zasmial sa svadobný fotograf.

Svadobné fotky párov, ktoré boli zrealizované v nie práve príliš prívetivom počasí si môžete pozrieť v našej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Svadobné snímky v neprívetivom počasí? Fotodôkazy zo Spiša, že aj to ide
10
Galéria
Zdroj: Jozef Brajer
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM