TOS Futbal

SVET O SLOVENSKU: Škriniar zažil peklo, za tieto slová ho fanúšikovia ZNENÁVIDELI!

Žiadny "rozchod" nie je idylkou, avšak zmena dresu v prípade Milana Škriniara spustila doslova lavínu nadávok a nenávisti zo strany talianskych fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Škriniar zažil peklo, za tieto slová ho fanúšikovia ZNENÁVIDELI!
Zdroj: Instagram.com/milanskriniar

Slávny francúzsky klub Paríž St. Germain vo štvrtok oficiálne predstavil slovenského futbalového reprezentanta Milana Škriniara ako svoju novú posilu.

Odišiel zadarmo

Dvadsaťosemročnému obrancovi skončila v milánskom Interi zmluva, do Paríža tak odišiel ako voľný hráč a jeho nový klub nemusel Talianom nič platiť.

To, samozrejme, nebola chyba hráča, ako skôr talianskych funkcionárov. Od fanúšikov však dostal celkom slušne naložené aj samotný futbalista.

Až do štvrtka všetko prebiehalo relatívne hladko, napokon, žiadny „rozchod“ rozhodne nie je idylkou.

Milan Škriniar sa ešte pred oficiálnym uvedením v Paríži s talianskymi fanúšikmi riadne a s obojstranným rešpektom rozlúčil.

Žoldnier, klaun…

Vo štvrtok však nastala doslova búrka. „Za peniaze si išiel do tímu, ktorý má troch fanúšikov.“ „Už si si pripravil reč na budúce leto, keď sa budeš chcieť vrátiť?“ "Žoldnier bez dôstojnosti. Hanba.“ „Nevďačný!“ „Zmeň si profilovú fotku, ty klaun.“ Vyberáme niektoré komentáre, ktoré na jeho Instagrame zanechali tifosi, ako sa hovorí talianskym futbalovým fanúšikom.

Čo ich tak pobúrilo? Odpoveď priniesol server Interlive.it. Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM