Rastislav Búgel Politika

Tabák tvrdí, že ju mal Pročko OBŤAŽOVAŤ: "Pýtal sa, ako to mám rada". Poslanec REAGUJE

Romana Tabák zverejnila vážne obvinenia na adresu poslanca Jozefa Pročka. Ten okamžite reagoval a jej tvrdenia odmieta.

Ilustračný obrázok k článku Tabák tvrdí, že ju mal Pročko OBŤAŽOVAŤ: "Pýtal sa, ako to mám rada". Poslanec REAGUJE
Zdroj: Facebook.com/Jožo Pročko NRSR Slovensko , TASR/Jaroslav Novák , TASR/Jakub Kotian

Romana Tabák sa najnovšie pustila do opozičného poslanca Jozefa Pročka. Na jeho adresu zverejnila niekoľko vážnych obvinení. Upozornil na to portál Topky.sk. Pročko okamžite reagoval a obvinenia odmieta.

Video z TikToku

Romana Tabák na sociálnej sieti dala fanúšikom možnosť klásť jej otázky. Jeden z nich sa jej opýtal, či ju Pročko v minulosti obťažoval. „Šťavnaté stehná? Je to pravda, že vás Pročko obťažoval?“ pýtal sa a narážal na video, ktoré koluje po sociálnej sieti TikTok.

„V ňom je zachytený incident priamo v rokovacej sále parlamentu medzi Pročkom a ďalším poslancom. Ten Pročka konfrontuje s tým, že ho riešila koaličná rada na Úrade vlády SR a pripomína mu jeho údajné výroky o "šťavnatých stehnách“, ktoré mal mať na adresu Romany Tabák. Pročko reaguje rozčúlene a odíde," vysvetľuje server.

Vážne obvinenia

Tabák na otázku odpovedala a nevyhla sa vážnym obvineniam. „Áno, veľmi nepríjemná skúsenosť,“ začala Tabák s tým, že Pročko sa jej mal ospravedlniť.

„Na Bôriku v roku 2021 na parkovisku, keď som išla domov, pýtal sa, ako to mám rada, že určite mám rada sex, že aké mám šťavnaté stehná. Približoval sa ku mne a bol ako zmyslov zbavený, smradľavý, až mi bolo zle. Riešilo sa to aj na Úrade vlády , kde mi povedal, že on je tým známy, že má s tým problém a nie som jediná,“ napísala bývalá poslankyňa.

Menovať však nikoho nechce.

„Nebudem menovať, lebo určite by povedali, že sa to nestalo. Ale v parlamente som o tom hovorila medzi kolegami a vie o tom veľa ľudí. Pročko je jeden narušený človek, čo nemá čo robiť v politike. OĽaNO si ho drží kvôli hlasom a sledovanosti,“ dodala.

Čo na obvinenia vraví Jozef Pročko? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Prečítajte si tiež

Romana Tabak si na svojej stránke sama položila otázku ktorá sa týkala mňa a sama na ňu aj odpovedala. Vraj som sa k...

Posted by Jožo Pročko NRSR Slovensko on Monday, February 26, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM