Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Tragický skon šéfa známej plastickej kliniky: Miláčik celebrít si SIAHOL NA ŽIVOT

Známy český podnikateľ dlho bojoval so svojimi vnútornými démonmi. Pre odchod z tohto sveta sa rozhodol sám.

Ilustračný obrázok k článku Tragický skon šéfa známej plastickej kliniky: Miláčik celebrít si SIAHOL NA ŽIVOT
Zdroj: Facebook.com/Lucie Vondráčková , Facebook.com/Tomáš Řehořek

Tomáš Řehořek, skloňovaný aj ako kráľ českej estetickej medicíny, nečakane zomrel vo veku 44 rokov. Na život si prominentný podnikateľ a blízky priateľ mnohých celebrít siahol sám. O jeho úmrtí informoval český Blesk. Udalosť potvrdila aj jeho manželka, s ktorou úspešný projekt Petra Clinic viedol.

Odbornú pomoc nechcel

Řehořek mal dlhodobo trpieť depresiami, ktoré ale odmietal riešiť s odborníkmi. So svojimi démonmi však napokon už nevládal bojovať.

„Manžel v posledných rokoch úspešne riešil veľmi vážne zdravotné problémy, ktoré sa ale výrazne podpísali na jeho psychike. Celkovo je táto situácia pre nás všetkých, ale predovšetkým pre deti, veľmi náročná,“ cituje portál tn.cz vdovu po podnikateľovi.

Klinika je obľúbená medzi českými známymi osobnosťami a k jej stálym klientom patria napríklad Lucia Vondráčková, Mahulena Bočanová či Martin Dejdar.

Vlna podpory

Slová vďaky za podporu zverejnila aj samotná klinika.

„Chodí nám množstvo správ pre Petru a chlapcov s podporou v týchto ťažkých dňoch. Nie je v našich silách odpovedať každému, no skúsime to aspoň takto. Mnohokrát ďakujeme, pretože ste báječní. Každý máte svoje životy, starosti i radosti a predsa si nájdete chvíľku pre slová podpory a útechy,“ napísala klinika na svojom facebookovom účte.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM