Tlačové správy

Vaša trendy kuchyňa

Súhlasíte s tvrdením, že v krásne zariadenej a modernej kuchyni sa vám varí a pripravujú pokrmy lepšie ako v tej starej, zanedbanej a nedostatočne vybavenej? Možno vás vôbec neprekvapí, keď vám povieme, že aktuálne je veľkým kuchynským hitom biela farba.

Ilustračný obrázok k článku Vaša trendy kuchyňa
Zdroj: Kuchyne-oresi.cz

Ak túžite u vás doma po zmene, odborníci na kuchyne vedia, ako na ňu!

Výber novej kuchyne nemusí byť jednoduchý, nakoľko máte na výber buď hotové modely, môžete si ich sami zostaviť, alebo si nechať úplne novú kuchyňu urobiť na mieru. Predtým, ako si však vyberiete konkrétnu kuchyňu, ktorú si dáte vo svojej domácnosti urobiť, inšpirujte sa na blogu Kuchyneprezivot­.sk, kde nájdete množstvo zaujímavých informácií, tipov a nápadov, čo možno využijete aj u vás.

Kuchyňa v bielom presne pre vás

Máte radi čistý biely nábytok, ktorý je vyrobený z dreva? Práve trendy roku 2021 priniesli do ponuky kuchyňu NARVIQA, ktorá je vyrobená z borovice nórskej. Tento drevený hladký dizajn sa hodí do každého priestoru a vďaka bielej farbe ho môžete doplniť rôzne farebnými dekoráciami.

Zdroj: Kuchyne-oresi.cz

V prípade, že sa rozhodujete, či je táto kuchyňa pre vás, nechajte si poradiť od odborníkov z kuchynského štúdia Oresi. Tí sa pozrú na váš priestor individuálne a pomôžu vám s plánovaním kuchyne v interiéri vašej domácnosti. Dizajnéri kuchynského štúdia môžu dokonca prísť priamo ku vám domov, kde s nimi prekonzultujete svoje požiadavky.

Aj samotný model kuchyne NARVIQA môže byť prispôsobený vašim preferenciám. Vy ste pánom svojej kuchyne a mali by ste si do nej vybrať aj praktické zariadenie, ktoré budete aj reálne využívať. Osvedčiť sa vám môžu pomocné LED svetlá, ktoré použijete vždy, keď budete potrebovať len niečo rýchle v kuchyni urobiť či zobrať. Nezabudnite na extra poličky, ktoré sa vám zase budú hodiť na rôzne koreniny či kuchárske knihy.

Len v krásnom kuchynskom priestore vytvoríte láskyplné pokrmy, ktoré esteticky naservírujete svojej rodine.

Zdroj: Kuchyne-oresi.cz

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM