Aktualizované ELA Krimi

VIDEO Hrozivej nehody na D1: Bulharský vodič zrejme zaspal a ZDEMOLOVAL stojan pumpy!

Do stojanu na čerpacej stanici na diaľnici D1 v smere z Piešťan do Trnavy vo veľkej rýchlosti vpálil vodič z Bulharska, ktorý mal údajne zaspať za volantom.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO Hrozivej nehody na D1: Bulharský vodič zrejme zaspal a ZDEMOLOVAL stojan pumpy!
Zdroj: Facebook

Na sociálnej sieti sa objavilo video nehody, ktorá na prvý pohľad vyzerá mimoriadne hrozivo. Ako prvý o nej informoval portál tvnoviny.sk.

K nehode došlo vo štvrtok popoludní na diaľnici D1 v smere z Piešťan do Trnavy.

Auto plynulo zišlo z diaľnice rovno na čerpaciu stanicu, kde zdemolovalo jeden zo stojanov. Ako zázrakom sa však nikomu nič nestalo. Podľa informácií TV Markíza mal vodič vozidla z Bulharska zaspať za volantom. Šofér, našťastie, vyšiel z auta po vlastných. Presné príčiny havárie vyšetruje polícia.

Pri náraze zariadenia úplne rozmetal, ich trosky poškodili okolostojace autá i vchodové dvere a interiér čerpacej stanice. Polícia incident rieši ako trestný čin všeobecného ohrozenia. Informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

„Celkové škody na majetku boli predbežne vyčíslené na viac ako 200-tisíc eur,“ uviedla. Policajti cudzinca podrobili dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. Pri nehode nebol nikto zranený.

Pri prehliadke vozidla policajti našli a zaistili aj viaceré predmety, ktoré by mohli súvisieť s trestnou činnosťou. „Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ doplnila Antalová.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM