han Rôzne

VIDEO: Matovičov TRAPAS pri živom vysielaní: PREČO si mám otočiť telefón? Lebo ho máš nakrivo!

Pred necelými tromi rokmi pobavil Igor Matovič celé Slovensko pri živom vstupe z Bruselu! Spomínate si na jeho legendárne: "Ou no!" Teraz je hitom znovu!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Matovičov TRAPAS pri živom vysielaní: PREČO si mám otočiť telefón? Lebo ho máš nakrivo!
13
Galéria

„Otoč si telefón!“ začína sa živý prenos Igora Matoviča na Facebooku, ktorého ohriakol jeho kolega z OĽANO Michal Šipoš. „A prečo?“ opýtal sa ho Matovič. „Lebo ho máš nakrivo…“ okamžite dodal Šipoš.

Vtipný vstup naživo

Inak sa azda nedá nazvať to, čo predviedla dvojica poslancov, ktorí vysielali naživo spred parlamentu. „Čaute, tuto s Mišom sme sa rozhodli vás pozvať. A neviem, či vlastne vysielame. Vysielame?“ rozbehol sa po úvodnom kikse vo videu Matovič.

„Počkaj, dvaja, už ôsmi to pozerajú. Tak asi to funguje. Keď nás počujete, dajte nám like, ale napíšte, že je to ok,“ podotkol Šipoš.

„Pozývame vás my dvaja na večer o šiestej. Počkaj, len my dvaja tam budeme?“ zaznelo z úst bývalého premiéra, ktorý si s kolegom dopredu očividne nenacvičili, ako budú počas živého vstupu komunikovať. „Ale bude tam aj špeciálny hosť,“ znovu upravil Matoviča Šipoš.

„Chceli sme vám ukázať, kde sme. Tu za nami je parlament, to je taká veľká búda. Druhým smerom je Petržalka a tu dole sú také snobské domy a tam už vám Mišo ukazuje, kde má Pellegrini svoj luxusný bytíček, na ktorý doteraz povedal, ako si na neho poctivo zarobil,“ pokračoval Matovič.

Záver? Úsmevný!

Aj záver videa bol na popukanie. Veď posúďte sami: „Ahojte, čaute sa. A vôbec neviem ako sa to teraz skončí…“ počuť Matoviča vo videu, ktoré zakončil jeho kolega: „Skonči!“

Ďalšie aktuálne témy

Prenos naživo v podaní Matoviča a Šipoša
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM